PLAVUŠA IMA NOVI HIT: Pogledajte vrući spot za Severinine ‘Sekunde’

PLAVUŠA IMA NOVI HIT: Pogledajte vrući spot za Severinine ‘Sekunde’

- in Glazba

Seve je za ‘Sekunde’ u potpunosti promijenila svoj izgled i postala plavuša, a prve reakcije na spot i pjesmu su itekako pozitivne

Kad Severina izbaci hit, ljeto i službeno može početi. Prije nekoliko dana pjevačica je objavila tek kratku najavu singla ‘Sekunde’, a danas je točno u podne na svom Facebooku obožavatelje razveselila i cijelim spotom.

“Presretna sam što je danas izašla pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam”, rekla je Seve.

Točno u podne, na Severininoj Facebook stranici objavljene su ‘Sekunde’, autora Miloša Roganovića i Filipa Miletića, dugogodišnjih Severininih suradnika te redatelja Petra Pašića, koji je spotom uspio savršeno prenijeti atmosferu pjesme.

“Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan suradnjom. Prvenstveno zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velika esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo surađivati s njom, jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drugačije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizualnom nivou”, kaže redatelj spota Petar Pašić.

Seve je za ‘Sekunde’ u potpunosti promijenila svoj izgled i postala plavuša, a prve reakcije na spot i pjesmu su itekako pozitivne pa ne sumnjamo da će i ona u rekordnom roku postati hit i tresti hrvatske klubove.
Vijesti.hr
Foto: ‘Facebook

Komentari

Facebook Comments