POČINJE „ROŠADA“: U novom RTL-ovu reality-showu upoznajte ekipu koja obavlja „bezbolne“ selidbe!

POČINJE „ROŠADA“: U novom RTL-ovu reality-showu upoznajte ekipu koja obavlja „bezbolne“ selidbe!

- in Mozaik

Emisija ‘Rošada’ prati dogodovštine Ivanove ekipe koja se susreće sa obiteljima i njihovim problemima oko selidbe

Čak i ako imate sreće da vam baka ili neudana teta daruju stan, brzo ćete se ohladiti od euforije kada na red dođe selidba. Smatraju ga jednim od pet najstresnijih trenutaka u životu, a tada vam treba hladna glava i pri ruci sva sila alata, selotejp traka, kutija, kamion i uvijek spremni uskočiti dobro organizirani prijatelji koji nemaju problema sa leđima.

Ili jednostavno nazovete Ivana Kelavu i vaša noćna mora postane njegovo zadovoljstvo!

Tvrtka ‘Rošada’, kako se zove i nova RTL-ova reality emisija, u vlasništvu je mladog poduzetnika Ivana Kelave iz Splita, koji je tvrtku otvorio prije 23 godine počevši od nule, a danas u nogama ima pređenih milijun i pol kilometara.

‘Posao je dinamičan i zabavan, a s ovim poslom sam obišao cijelu Europu nekoliko puta’, rekao je Ivan čija je firma za selidbe jedna od najboljih u Splitu, ali selidbe rade i po cijeloj Europi.

Emisija ‘Rošada’ prati dogodovštine Ivanove ekipe koja se susreće sa obiteljima i njihovim problemima oko selidbe, pa će gledatelji moći vidjeti hoće li ‘Rošada’ riješiti problem i uspjeti preseliti cijeli konjički klub zajedno s konjima, u Sinj ili će Ivan morati posegnuti za nekim drugim mjerama ne bi li konj, koji je veterinar okarakterizirao kao ‘meteoropatu’, stigao zdravi na odredište!

Također, susrest će se i s bakom i djedom koji moraju iseliti iz državnog stana. I obitelj s četvero djece koji su morali prodati stan zbog kredita u švicarcima, Ivanova ekipa pokušat će preseliti bez problema, ali kada se u selidbu umiješa i otkačena susjeda stvari kreću drugim tijekom.

Mogu li se Ivan i njegovi momci pobrinuti da sve protekne glatko, gledatelji će saznati 4. studenog, u 19.20 sati.

Komentari