PODIGLI 18 MILIJUNA KUNA! Ostali su oprezni: ‘Svjesni smo da život može krenuti u krivom smjeru’

PODIGLI 18 MILIJUNA KUNA! Ostali su oprezni: ‘Svjesni smo da život može krenuti u krivom smjeru’

- in Lifestyle

Dobitnici su u Zagrebu podigli svoj dobitak, a zbog ogromne svote su na maksimalnom oprezu

Sretni par iz Slavonskog Broda u pretprošlom je kolu Eurojackpota pogodio šest brojeva i na taj način obogatio svoje džepove za nevjerojatnih 18,3 milijuna kuna, piše Net.hr.

Brođani su u Zagrebu podigli svoj dobitak, a zbog ogromne svote su na maksimalnom oprezu.

“Svjesni smo koliki je to novac, a svjesni smo i činjenice da koliko god je iznos visok, lako se može ostati bez njega kao i da život može krenuti krivim sokakom. Najvažnije nam je ostati hladne glave i nastaviti živjeti kao i do sada. No, opušteno i bez egzistencijalnih briga”, izjavili su i zamolili da se poštuje njihova želja o zaštiti identiteta.

Gospodin kaže kako nije ni znao da je njegova supruga odigrala Eurojackpot te je, nakon što je čuo da dobitnik dolazi iz Slavonskog Broda, svojoj gospođi rekao da bi možda trebala provjeriti listić.

“Gledam prvi broj, drugi, treći, četvrti, peti; svi su tu. I šesti u nizu je tu, no ja ne mogu vjerovati. Zovem suprugu i molim ju da prati brojeve na ekranu mobitela. Stvarno je šest brojeva istih na dobitnoj kombinaciji kao i na našem listiću. Još uvijek ne možemo vjerovati pa provjeravamo putem SMS-a. Stigla je poruka da je listić s tim kodom ostvario dobitak, pisao je i iznos, no mi i dalje ne vjerujemo. I dalje smo mislili kako je sigurno neka greška, a tada smo se spremili i otišli na prodajno mjesto gdje nam je prodavačica potvrdila da smo mi uistinu dobitnici”, opisao je nevjerojatan razvoj događaja sretni Brođanin.

Iako je osvojen iznos ustvari 26 milijuna kuna, par mora isplatiti porez državi. Oni pak tvrde kako se nemaju razloga požaliti na to.

“Nitko nama nije uzeo milijune i nije nam žao što je dio od dobitka otišao državi. Ljudi, pa mi smo za 15 kuna dobili više od 18 milijuna kuna! Svjesni smo da novac ne donosi sreću, ali može riješiti puno problema i olakšati svakodnevni život”, zaključio je, piše Net.hr.

Vijesti.hr

Komentari