„PREGORIO“ VOZNI PARK?! Zapalio se još jedan autobus Autotroleja

„PREGORIO“ VOZNI PARK?! Zapalio se još jedan autobus Autotroleja

- in Crna kronika
Foto: Sandi Perhat

Do izbijanja vatre na autobusu došlo je danas ujutro nešto prije 10 sati

Nakon što se prije samo par dana zapalio pogonski stroj na Autotrolejevu autobusu koji je prometovao na liniji 11 između Rijeke i Saršona (OVDJE), danas sličan slučaj.

Nešto prije 10 sati ujutro došlo je do izbijanja vatre na Autotrolejevu autobusu na liniji 12 koja prometuje kroz Čavle (Buzdohanj). Na mjesto događaja vrlo brzo stigli su i vatrogasci iz Jelenja koji su spriječili da se vatra dokraja razbukta i proguta autobus kao šo je to bilo u prethodnom slučaju požara na Drenovskom putu.

Foto: Sandi Perhat

Na mjestu događaja isražiteljske ekipe utvrdit će uzrok izbijanja vatre.

U cijelom neugodnom događaju nasreću nije bilo ozlijeđenih osoba.

No nakon ovako učestalih incidenata s izbijanjem vatre na autobusima Autotroleja javnost se s pravom može upitati što se to događa s voznim parkom gradskog autobusnog prijevoznika i ima li problema s održavanjem ili pak starošću voznog parka u Komunalnom društvu Autotrolej.

Foto: Riječanin

Naime, između ova dva slučaja naišli smo i na autobus u kvaru na liniji broj 1 koji prometuje od Kantride do Pećina. Autobus je bez tablica, isključen iz prometa, u Ulici Janka Polića Kamova čekao ne “šlepanje” u radionicu Autotrolejeve službe za održavanje vozila…

Posted by Nenad Matković on 13. siječnja 2018

Komentari