ROTOR NA VEŽICI: Ekipica sinoć iznijela stolice i družila se nasred prometnice

ROTOR NA VEŽICI: Ekipica sinoć iznijela stolice i družila se nasred prometnice

- in Na rubu

Grupica mladih izazvala je pozornost svojim druženjem na neobičnom mjestu, no ostaje pitanje (njihove) sigurnosti

Sinoć oko 22 sati rijetki šetači i vozači mogli su na Vežici posvjedočiti neobičnom prizoru: grupica mladih Riječana iznijela je nasred prometnice, u središte križanja s kružnim tokom prometa, stolice na koje su potom sjeli i nastavili se družiti uz priču i smijeh.

Neki svjedoci su to protumačili izrazito simpatičnim potezom kojim su mladi pokazali da imaju duha i volje za druženjem „uživo“ a ne samo putem mobilnih uređaja i društvenih mreža – zbog čega su upravo mladi često kritizirani od roditelja i poznanika.

S druge strane, neki postavljaju pitanje sigurnosti mladića koji su – kako god okreneš – ipak sjeli nasred prometnice. Nesreću ne treba izazivati jer nikad se ne zna u kojem trenutku netko dekoncentriran ili alkoholiziran za upravljačem može napraviti grešku i krenuti vozilom tamo gdje ne bi smio.

Oni treći se pak pitaju – otkud stolice?!

Nije nam poznat točan cilj ovoga neobičnog druženja, da ne kažemo performansa, no svakako je dobro da je sve proteklo OK i da su mladi nakon svog druženja – prema pričanjima svjedoka – uredno pokupili stolice i ostavili mjesto događaja onakvim kako su ga i zatekli.

U jednom trenutku na mjesto događaja stigla je i policija…

U međuvremenu nam se javio jedan od sudionika ovog neobičnog događaja (podaci poznati redakciji)  s informacijom kako je riječ o ekipi koja se ovdje okupila radi odigravanja turnira u jednoj kartaškoj igri. S napomenom kako ih uskoro možemo očekivati i na drugim mjestima – ma što to značilo!

Foto: Facebook/REF/K. Dragičević

VIDEO DANA:

Komentari