“ŠAPA U SRCU” U Rijeci humanitarna akcija za pomoć udruzi koja zbrinjava pse

“ŠAPA U SRCU” U Rijeci humanitarna akcija za pomoć udruzi koja zbrinjava pse

- in Izdvojeno, RIJEKA I REGIJA

Humanitarni skup za udrugu “Šapa u srcu” održat će se u petak 25. siječnja u garaži Super Konzuma na Škurinjama gdje se mogu donijeti prikupljene potrepštine

“Potrebna im je suha hrana, konzerve, zaštita od nametnika, pokrivači i drugo…” ističu u svom pozivu organizatori.

Humanitarni skup za ogulinsku Udrugu za zaštitu životinja  “Šapa u srcu” održat će se u petak 25. siječnja u garaži Super Konzuma na Škurinjama gdje se od 20-22 sata mogu donijeti navedene potrepštine.

“Posljednji put kad se prikupljala pomoć za ove pse Rijeka je pokazala veliko srce. Nažalost zalihe se tope a broj pasa raste pa ajmo još jednom pokazati da smo tu kad treba. Vidimo se u petak i nadajmo se odazivu kao i prvi puta…. Uz našu standardnu riječku auto-ekipu dobrodošli su i svi drugi ljudi velikog srca!”, dodaju organizatori akcije iz grupe ljubitelja automobila Black Detail Crew.

Podsjetimo, slična akcija organizirana je prošloga proljeća kada je prikupljeno preko 500 kilograma hrane za kućne ljubimce (OVDJE).

Udruga Šapa u srcu nalazi se u blizini Josipdola, u Skradniku. Udruga brine o preko 50 pasa i mačaka za koje skrbi samo gospođa Anica.

Objavljuje Udruga Šapa U Srcu Ogulin" u Nedjelja, 20. siječnja 2019.

Psi se slabo udomljavaju, a novi dolaze. Psi se ostavljaju svaki dan; štenci, skotne kuje, stariji psi – svi oni koje netko više ne želi. Anica je na rubu snaga jer osim što se sama brine za toliko životinja, treba ih i nahraniti, a donacije rijetko dolaze.

Udruga Šapa u srcu pokriva veliko područje, a najbliža pomoć u vidu spašavanja napuštenih životinja je u Karlovcu ili u Rijeci.

Ako možete pomoći udruzi Šapa u srcu i njihovim štićenicima, odazovite se akciji!

Komentari

Facebook Comments