“SDP NIJE U KRIZI” Komadina: ‘Ne vidim logiku Milanovićeve kandidature’

“SDP NIJE U KRIZI” Komadina: ‘Ne vidim logiku Milanovićeve kandidature’

- in Vijesti
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

O rejtingu SDP-a…

Upitan uoči stranačkog okupljanja predstojećeg vikenda u Ogulinu brine li ga stanje u SDP-u i nizak stranački rejting, Zlatko Komadina je odgovorio:

“SDP kao SDP nije u krizi, u krizi su očito neki naši pojedinci”. O stranci se razgovara u stranci, a u javnosti se razgovara “za stranku, za politike, za ono što birači žele čuti od socijaldemokrata,” poručio je Komadina.

Što se novog stranačkog programa tiče, Komadina je rekao da će se do travnja završiti svi stranački procesi.

“Nadam se da ćemo do kraja veljače odraditi konvenciju i nakon toga županijske izbore i u potpunosti postaviti infrastrukturu, a do tada će biti pripremljeni i novi programski dokumenti, rekao je potpredsjednik SDP-a. Socijaldemokrati već imaju svoj program, neće tu biti ekstremnih novuma, trebamo samo promijeniti tehnologiju rada, nova su vremena, nove su generacije birača i treba im slati jasnije poruke”, dodao je.

O mogućnosti kandidature Milanovića za predsjednika RH: Nedostaje mu kredibilitet 

Komentirajući nagađanja o eventualnoj predsjedničkoj kandidaturi bivšeg predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i mogućnosti da bude stranački predsjednički kandidat, Komadina je rekao da u to ne vjeruje jer je i sam Milanović izjavio da se više ne vidi u stranci, pa time ne vidi ni logiku kandidature i potpore SDP-a.

“Složit ćete se da je Milanović dvoje izbore zaredom izgubio pa ne vidim kako bi s takvim kredibilitetom išao u predsjedničke izbore”. dodao je Komadina.

Više pročitajte na Vijesti.hr

Komentari