SMIJENJENA UPRAVA ULJANIKA! Rossanda: ‘Ne postoji opcija stečaja već samo likvidacije’

SMIJENJENA UPRAVA ULJANIKA! Rossanda: ‘Ne postoji opcija stečaja već samo likvidacije’

- in Vijesti

Nepovjerenje Upravi Uljanika je iskazalo gotovo 80 posto prisutnih dioničara

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Velikom većinom prisutnih dioničara Uprava Uljanika na čelu s Giannijem Rossandom nije dobila dobila razrješnicu na glavnoj skupštini u Puli što znači da joj je iskazano nepovjerenje.

Nepovjerenje Upravi Uljanika je iskazalo gotovo 80 posto prisutnih dioničara, među kojima, podsjetimo, najveći udio drže sami bivši i sadašnji radnici – gotovo 47 posto.

Za pretpostaviti je da razrješnicu neće dobiti ni članovi Nadzornog odbora Uljanika.

Rossanda: “Za Uljanik ne postoji opcija stečaja”

Dioničarima Uljanika obratio se predsjednik Uprave Uljanika Gianni Rossanda koji je krenuo riječima kako se skupština održava u najtragičnijim trenucima za Uljanik.

Rossanda je ustvrdio kako za Uljanik ne postoji opcija stečaja već samo likvidacije nakon što je dobio 96 milijuna eura rescue aida početkom godine. To su pravila Euroske komisije.

Rossandino izlaganje se ukratko može svesti na to da je program restrukturiranja s Dankom Končarom jedini put da Uljanik preživi, piše Novi list.

Rossanda je pred dioničarima rekao i kako je ideja njegovog managementa bila da se na prostoru Arsenala napravi marina za mega jahte, no da je ‘Končareva želja bila drugačija’.
Vijesti.hr/I. Dobran
Foto: Duško Marušić/Pixsell

 

Komentari