SMRT NA KRKU: Što se točno dogodilo? Njemačka navijačica Hrvatske ispala iz auta ili ju ljutiti partner namjerno pregazio?

SMRT NA KRKU: Što se točno dogodilo? Njemačka navijačica Hrvatske ispala iz auta ili ju ljutiti partner namjerno pregazio?

- in Crna kronika

Nijemac se sumnjiči da je 15. srpnja na području Malinske prilikom kretanja osobnim vozilom doveo u opasnost 59-godišnju njemačku državljanku koja je od posljedica ozljeda smrtno stradala

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim njemačkim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnjiči se da je 15. srpnja na području Malinske, prilikom kretanja osobnim vozilom, doveo u opasnost 59-godišnju njemačku državljanku koja je od posljedica ozljeda smrtno stradala. (OVDJE)

Zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, 61-godišnji Nijemac je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Iz šturog policijskog priopćenja ne nazire se u mkojem smjeru točno ide istraga, no u javnosti su se pojabile najmanje dvije verzije ovog tragičnog događaja.

Prema prvoj, nesretna žena ispala je iz vozila, moćnog VW Touarega tijekom sudjelovanja u navijačkom karuselu te potom završila pod kotačima istog, a prema jednoj verziji nesretnica nije željela dopustiti svome pripitom partneru da krene na navijačko slavlje automobilom te mu je prepriječila put.

Slučajno ili namjerno, muškarac je stisnuo papučicu gasa i pregazio ženu a ona je od zadobivenih ozljeda preminula.

Što se točno dogodilo policija će morati odgonetnuti primjenom najsloženijih metoda istrage i vještačenja jer kako se sada čini pouzdanih svjedoka događaja – nema.

Komentari