SVE UZ TOMBOLU ZA PUBLIKU! U četvrtak u „Zajcu“ nagrade najboljima, svečana sjednica Kazališnog sabora i predstavljanje nove sezone 2017/2018

Obzirom da je publika odabrala najbolja umjetnička ostvarenja HNK Ivana pl. Zajca, sada kazalište nagrađuje svoju publiku

Novu će sezonu, 2017/2018, intendant HNK Ivana pl. Zajca, ravnateljice i ravnatelji umjetničkih grana, Hrvatske i Talijanske drame, Opere i Baleta te članovi ansambala kao i voditelj pilot projekta Riječkog kazališta mladih „Kamov” predstaviti vjernoj i novoj kazališnoj publici svih generacija na svečanoj sjednici Kazališnog sabora u četvrtak 14. rujna u 19 sati i to uz – tombolu!

Obzirom da je publika odabrala najbolja umjetnička ostvarenja HNK Ivana pl. Zajca, najbolje predstave u cjelini i najbolja pojedinačna ostvarenja svih umjetničkih ansambala, i već time nagradila kazalište i kazališne umjetnike, sada kazalište nagrađuje svoju publiku.

Nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u riječkom Kazalištu prema odabiru publike dodijelit će dugododišnji posjetitelji i prijatelji riječkog HNK.

Nakon svečane dodjele nagrada najboljima u prošloj sezoni, publika će ukratko saznati koji je to uzbudljivi naslovi i umjetnici očekuju u novoj sezoni riječkog Kazališta, a potom će iščekivati da se pročita baš njihov broj. Naime, svoj broj za tombolu moći će dobiti prilikom dolaska, u atriju Kazališta. Jedan posjetitelj – jedan broj.

Nagrade koje se mogu osvojiti su plakati predstava, dio kostima, ulaznice za predstave, a najvrjednije nagrade bit će iskaznice za pretplatničke cikluse!

Ne dajte da vas zbune sabor i svečana sjednica – u posve opuštenoj atmosferi upoznajte se s programom Hrvatske drame, Opere i koncerata, Baleta, Talijanske drame i pilot projekta Riječko kazalište mladih „Kamov” i – iako je sjednica svečana, budite slobodni ne odjenuti se nužno svečano.

Igra i kazalište idu zajedno, ali jeste li ikada tombolu igrali u kazalištu?

Svi su pozvani, a ulaz je, naravno, slobodan!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari