TELEVIZIJA Stiže ‘Bull’, serija nastala prema životnoj priči dr. Phila, psihogurua slavne Oprah

TELEVIZIJA Stiže ‘Bull’, serija nastala prema životnoj priči dr. Phila, psihogurua slavne Oprah

- in Mozaik

Od 12. studenoga na program RTL2 stiže hvaljena dramska serija „Bull“, koja je prikazivanjem na CBS-u postigla golem uspjeh. Seriju, inspiriranu biografijom psihologa dr. Phila McGrawa iz „Oprah Showa“, možete pratiti od ponedjeljka do petka u terminu u 20.35 sati

Prije nego što je Phil McGraw postao globalno poznat, imao je zanimljivu karijeru u području konzaltinga i odvjetničkih usluga. Michael Weatherly utjelovio je Jasona Bulla, vrhunskog psihologa, vlasnika tvrtke koja razvija strategiju obrane klijenata tako da dubinski analizira porotu. Bull kombinira psihologiju, informatiku i vlastitu intuiciju kako bi na svakom slučaju procijenio kako će reagirati porota, odvjetnici, svjedoci i optuženi, a uz sve to – toliko je šarmantan i duhovit da mu nijedna žena ne može odoljeti.

„CBS uistinu zna što odabrati publici kako bi uživala i jako sam sretan što su mene odabrali za glavnog lika. Tumačim Jasona Bulla, koji razmišlja izvan okvira kako bi pobijedio u svojim slučajevima. Proces suđenja uvijek je zanimljiv, kao i to je li netko kriv ili ne, a serija ‘Bull’ daje nam nadu da će nevini ljudi biti oslobođeni na vrijeme“, rekao je Michael Weatherly, koji je svjetsku slavu stekao glumeći trinaest godina agenta Anthonyja DiNozza u seriji „Navy CIS“.

„Nakon snimanja ‘NCIS-a’ mislio sam uzeti malo slobodno i putovati s obitelji, ali jednostavno nisam mogao propustiti ovu sjajnu priliku jer uz to što mi se sviđa lik, na projektu radi fantastična ekipa“, rekao je Michael.

Naime, Philu McGrawu, koji je i izvršni producent serije „Bull“, a napisao je i scenarij, pridružili su se Paul Attanasio, scenarist „Donnieja Brasca“, Rodrigo Garcia, redatelj serije te slavni Steven Spielberg! A uz Michaela Weatherlyja, jaku glumačku postavu čine Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanasio i Chris Jackson.

Ne propustite napetu dramsku seriju „Bull“, inspiriranu biografijom slavnog psihologa, od ponedjeljka do petka od 20.35 sati na RTL2!

Komentari