TKO STIŽE NA RUJEVICU? Igor Tudor ni u kakvim kombinacijama za trenera Rijeke, “u opticaju” posve novo ime!

TKO STIŽE NA RUJEVICU? Igor Tudor ni u kakvim kombinacijama za trenera Rijeke, “u opticaju” posve novo ime!

- in HNK Rijeka, Sport
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Iz izvora bliskih klubu saznajemo da su razgovori s potencijalnim novim trenerom prve momčadi intenzivirani no to svakako nije nitko iz okruženja splitskog prviligaša

S Igorom Tudorom nisu vođeni nikakvi ozbiljni razgovori oko preuzimanja kormila prve momčadi HNK Rijeke, saznajemo iz dobro obaviještenog izvora bliskog HNK Rijeci.

To ne znači da se pregovori na Rujevici nisu intenzivirali, ali kako saznajemo pored dosad spominjanih imena “u igri” je jedno posve novo , ono – Siniše Mihajlovića, nekoć proslavljenog nogometnog reprezentativca bivše države, internacionalca (Roma, Sampdoria, Lazio, Inter) a potom i poznatog trenera niza europski relevantnih klubova.

S iskusnim bivšim trenerom niza uglednih talijanskih prvoligaša (Fiorentina, Sampdoria, Milan, Torino) uspostavljen je kontakt no tek treba vidjeli mogu li se njegove želje i razmišljanja uklopiti u ambiciozni i seriozni petogodišnji plan sportskog razvoja HNK Rijeke.

No tu je i jedna izvannogometna reputacija Siniše Mihajlovića koja bi također mogla biti otegotna okolnost u usuglašavanju želja i planova dvije strane u pregovorima…

VIDEO DANA:

Komentari