TRAGEDIJA NA RUJEVICI: Mlađi muškarac poginuo pod kotačima automobila!

TRAGEDIJA NA RUJEVICI: Mlađi muškarac poginuo pod kotačima automobila!

- in Crna kronika
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nesreća se dogodila nešto prije 21 sat

Na Rujevici se večeras dogodila strašna nesreća!

Poginuo je pješak, mlađi muškarac  (27), koji je pokušao pretrčati preko ceste no na njega je naletjelo vozilo i usmrtilo ga na mjestu. Sve se dogodilo na A7, riječkoj zaobilaznici na čvoru Rujevica, na izlazu prema Rujevici i Viškovu…

Svjedoci kažu da se sve odigralo u trenu i da ne mogu suvislo objasniti strašan događaj: “Istrčao je nasred ceste… sve se doimalo nestvarnim… kao da nije znao želi li prijeći… a onda je naletjelo vozilo…Bilo je strašno!”.

Vozilom Seat leon riječkih registarskih oznaka  je upravljao također mlađi muškarac (32) hrvatskog državljanstva, priopćili su iz policije.

Vozač je bio u potpunom šoku zbog toga što se dogodilo, ponavljajući kako mu nije jasno kako se mladić stvorio na cesti i zašto je uopće zakoračio na kolnik u trenu u kojemu ga vozač svojim vozilom više nikako nije mogao izbjeći…

Fotogaleriju s mjesta nesreće pogledajte OVDJE

Na mjestu događaja promet je neko vrijeme bio u prekidu a sada teče uz privremenu prometnu regulaciju.  Policijski službenici obavljaju očevid nesreće pa promet teče usporeno i otežano.

Stoga budite strpljivi na cesti…

Komentari

Facebook Comments