Tragedija tijekom slavlja navijača na Krku: Njemica ispala iz automobila i poginula

Tragedija tijekom slavlja navijača na Krku: Njemica ispala iz automobila i poginula

- in Crna kronika
Foto: Ilustracija (Riječanin)

Njemica se u trenutku slavlja tijelom izvukla iz automobila, no kada je vozač naglo dao gas, nesretna žena ispala je iz automobila

Slavlje nakon poraza hrvatske nogometne reprezentacije u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji bilo je kobno za 59-godišnju njemačku državljanku u Poratu na Krku.

Nesreća kobna po Njemicu dogodila se u nedjelju oko 20 sati u naselju Porat kod Malinske, a dosad obavljeni policijski očevid upućuje na zaključak da se radilo o bizarnom spletu okolnosti, piše Novi list.

Nakon utakmice reprezentacija Francuske i Hrvatske, Njemica i njezin 62-godišnji partner sjeli su u osobni automobil Tuareg i priključili se navijačkom karuselu vozeći i trubeći po ulicama mjesta. Po svemu sudeći, Njemica se u trenutku slavlja tijelom izvukla iz automobila, no kada je vozač naglo dao gas, nesretna žena ispala je iz automobila i poginula na mjestu.

Novi list piše da se nakon prvog očevida u slučaj uključilo i državno odvjetništvo koje nastavlja istragu vodeći je kao kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.
Vijesti.hr

Komentari

Facebook Comments