TRAŽE SE STATISTI! Na Kvarneru se snima druga sezona „Novina“, evo gdje se možete prijaviti za sudjelovanje

TRAŽE SE STATISTI! Na Kvarneru se snima druga sezona „Novina“, evo gdje se možete prijaviti za sudjelovanje

- in Mozaik, RIJEKA I REGIJA

Počelo je snimanje 11 nastavaka druge sezone zapažene HRT-ove serije „Novine“ u režiji Dalibora Matanića prema scenariju Ivice Đikića

Ovih dana na mnogobrojnim riječkim lokacijama traje snimanje pojedinih prizora, a snimat će se i u Opatiji, između ostalog i u opatijskom Centru Gervais.

Prva sezona serije u središtu radnje ima odnos moćnika i medija, dok su u drugoj sezoni to politički obračuni.

Glumci koje ćemo ovih dana sretati u Rijeci i Opatiji su Dragan Despot, koji glumi jednog od glavnih likova serije, zatim Branku Katić, Trpimira Jurkića i mnoge druge.

Za potrebe snimanja traže se i statisti. Honorari su od 100 do 180 kuna ovisno o duljini boravka na setu a zainteresirani svoje podatke i fotografije mogu poslati na upisi@serenapro.hr .

Serija se na programu HRT-a očekuje najesen.

„Dogovorili smo održavanje snimanja dramske serije „Novine“ u opatijskom Gervaisu. Snimanje će se odvijati krajem veljače i početkom ožujka, a čak će se održati i jedno noćno snimanje. Time će velika dvorana Gervaisa i klub Gervais postati lokacije jako zanimljivih događaja u seriji. Drago nam je što smo učinili ovaj iskorak jer je to svakako lijepa reklama za Gervais i Opatiju u cjelini. Ovaj smo centar dosadašnjim brojnim programima nametnuli kao zapaženo mjesto kulturne, zabavne, kongresne… ponude, a sada eto i za televizijska snimanja“, izjavio je tim povodom ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

Foto: Facebook/R. Savić

Komentari