TRAŽITE POSAO? Pogledajte koji su to aktualni poslovi na tržištu rada na našem području!

TRAŽITE POSAO? Pogledajte koji su to aktualni poslovi na tržištu rada na našem području!

- in Biznis, RIJEKA I REGIJA

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Hotel Marina zapošljava osobu za marketing i prodaju smještajnih kapaciteta (m/ž). Od kandidata se očekuje koordinacija hotelske prodajne aktivnosti, samostalni rad i snažan fokus na razvoj i bookiranje hotelskog kapaciteta. Sve potrebne uvjete i samo prijavu pogledajte ovdje. 

Također, poslodavac potražuje i recepcionara (m/ž) pa pogledajte i potrebne uvjete za taj natječaj.

Valamar zapošljava suradnika za odnose s gostima (m/ž) za rad na području  Poreča, Rabca, otoka Krka i Raba. Područje odgovornosti obuhvaća prodaju promocija, naplatu izleta, turističkih atrakcija, tailor-made tura, suvenira i ostalih usluga. Posao obuhvaća i operativne poslove vezane uz suradnju s partnerima (najave, vaučeri i dr.) Više o natječaju, uvjetima i prijavi pogledajte ovdje.  Poslodavac zapošljava i na brojnim drugim senzonskim pozicijama, a svu ponudu možete pogledati ovdje.

Luxury Suites Bellevue, mali hotel na Rabu u mjestu Lopar, traži otvorene, kreativne timske djelatnike koji su stručni, odgovorni i profesionalni u svom poslu. Poslodavac nudi natprosječna primanja od 6 500 kuna do 8 500 ovisno o vašem cijenjenom iskustvu. Osiguran je smještaj, te tri obroka dnevno na trošak poslodavca. Nudi se posao za kuhara/pomoćnog kuhara (m/ž), konobara/icu, sobaricu/spremačicu (m/ž), a sve natječaje možete pogledati ovdje. 

Naton ljudski potencijali (za klijenta) zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci.  Za navedenu poziciju od kandidata se očekuje završen studij Dentalne medicine za doktore te dozvola za rad u struci, eventualne dodatne edukacije ili moguća specijalizacija za senior kandidate. Profesionalnost, prijašnje radno iskustvo, ljubaznost, odgovornost, rad u timu i suradnja s kolegama te proaktivnost prednosti su kod kandidata.  Više o natječaju potražite ovdje.

RIV Agency za klijenta zapošljava na brojnim pozicijama, za rad na riječnim luksuznim brodovima. Traže se maseri, recepcionari, frizeri, pomoćni radnici u kuhinji, sobarice, kuhari, konobari (m/ž). Sve natječaje i uvjete prijave provjerite na linku.  Sretno!

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava prodavača na otoku Krku. Od kandidata se očekuje planiranje prodaje i praćenje realizacije plana prodaje, ljubazno i kulturno ophođenje prema kupcima te strpljivo rješavanje mogućih reklamacija. Prijavite se putem brze prijave ovdje.

Kamp Šimuni na otoku Pagu traži više djelatnika na pozicijama: recepcioner / informator (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), čistačica (m/ž), slastičar (m/ž). Traže se vedri, marljivi, komunikativni kandidati, sa sposobnošću rada u timu. Pogledajte bogatu poslovnu ponudu, uvjete i načine prijave ovdje.

Sretno!

 

Komentari