U GLAVNIM ULOGAMA RIJEČKI MODELI: Pogledajte gdje je snimljena atraktivna kampanja 11. Riječkih stepenica

U GLAVNIM ULOGAMA RIJEČKI MODELI: Pogledajte gdje je snimljena atraktivna kampanja 11. Riječkih stepenica

- in Lifestyle

Spektakularna modna manifestacija Riječke stepenice održat će se u petak 25. kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Ulaz je slobodan

U romantičnom ambijentu amfiteatra u Matuljima snimljena je ovogodišnja kampanja projekta 11. Riječke stepenice.

Ispred objektiva fotografa Josipa Čekade u ulozi modela našli su se riječki modeli Manuela Fabac i Danon Vrlić.

Oni utjelovljuju ono što i sam projekt predstavlja, ovaj put kroz romantičnu priču mladog i uspješnog para kojima kultura odijevanja predstavlja imperativ te se moderna i elegantna odjeća nameće kao pravi izbor.

 

Odabir mjesta snimanja kampanje, amfiteatar, stoljećima je mjesto odnosno simbol uživanja u raznim kulturnim, scenskim i drugim manifestacijama, a Riječke stepenice izvrsna su poveznica jer se i na njima predstavljaju razne vrste umjetnosti kroz proteklo desetljeće njihovog održavanja.

Ovaj modni event, koji svake godine krajem kolovoza oduševi veliki broj posjetitelja, sa zanimanjem se iščekuje jer će se na događanju predstaviti brojni hrvatski dizajneri i modne kuće.

Na programu je čak 16 modnih revija: Vesna Sposa, Di Caprio by Varteks, Boutique Rival, Jeordie’s, Biba vjenčanice, La Tramp, Ghetaldus Rijeka, Salon Marie, Showroom Antonela, My happy skirt, Adriana Rajčić design, Wedding City, Temaku, Eni Surijan, Hero4Heroes , a prilika je dana i mladim dizajnerima pa će kolekciju predstaviti i učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke.

11. Riječke stepenice održati će se u petak 25.kolovoza 2017. na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci. Ulaz je slobodan.
Foto: Josip Čekada
Styling: Di Caprio by Varteks / Biba vjenčanice / Ghetaldus Rijeka
Hair: Perman Experience
Make-up: Paola Peček

Komentari