U PETAK U OPATIJI: Novi unikatni koncert Đorđe Balaševića u jedinstvenom ambijentu Ljetne

U PETAK U OPATIJI: Novi unikatni koncert Đorđe Balaševića u jedinstvenom ambijentu Ljetne

- in Glazba, Mozaik

Poslije pet godina Đorđe Balašević se vraća na Ljetnu pozornicu u Opatiji koja ove koncerte pamti kao najemotivnije ljetnje večeri

Pod vedrim nebom Kvarnera, s početkom u 21 sat, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa “bokal fosfora…”. (OVDJE)

Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za magičan prostor opatijske pozornice.

Budite dio još jedne unikatne panonske bajke!

ĐORĐE BALAŠEVIĆ, koncert
Petak, 11. kolovoza 2017. u 21 sat / Ljetna pozornica, Opatija

Cijena ulaznice (stajanje): 170,00 kn
Prodajna mjesta: u uredima Festivala Opatija, u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) i online preko sustava: www.ticketshop.hr

Na dan održavanja koncerta, blagajne na ulazima u Ljetnu pozornicu bit će otvorene od 16 sati.

U slučaju kiše, koncert će se održati sljedeći dan, u subotu, 12. kolovoza u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Službena obavijest o eventualnoj odgodi koncerta bit će objavljena u petak, 11. kolovoza 2017. na web stranici www.festivalopatija.hr.

Privremena regulacija prometa

Radi održavanja koncerta uspostavlja se privremena regulacija prometa na dijelu županijske ceste 5051, i to tako da se ulica M. Tita od raskrižja s ulicom M. Laginje i ulice F. Peršića (skretanje za hotel Ambasador) do raskrižja s Trgom V. Gortana (ex hotel Zagreb) stavlja u režim jednosmjernog prometovanja desnom prometnom trakom za smjer vožnje zapad (prema Lovranu), dok će se lijeva prometna traka do hotela Imperijal koristiti za parkiranje osobnih vozila.

Privremena regulacija prometa na snazi je 11. kolovoza od 19 sati do 03 sata.

Komentari