U prepunom Centru Gervais održan jubilarni Opatija Fight Night uz atraktivne mečeve

U prepunom Centru Gervais održan jubilarni Opatija Fight Night uz atraktivne mečeve

- in Sport

Održano je ukupno devet atraktivnih mečeva u kojim nije nedostajalo odličnih poteza, ali ni nokauta

Klub koji se nalazi u Centru Gervais iako je najveći takav prostor na Kvarneru u subotu 3. studenog navečer bio je ipak premali kako bi primio sve one koji su uživo htjeli pogledati atraktivne borbe na jubilarnom izdanju Opatija Fight Nighta. Održano je ukupno devet atraktivnih mečeva u kojim nije nedostajalo odličnih poteza, ali ni nokauta.

U turniru četiri nacije u kojem su sudjelovali predstavnici Egipta, Srbije, Albanije i Austrije pojas prvaka Opatija Fight Nighta, jedini pojas koji je ikad u cijelosti napravljen našem dijelu Hrvatske, osvojio je iskusni Egipćanin Karim Mabrouk. On je u prvoj borbi tehničkim nokautom pobijedio Jovana Zeljkovića, a u finalu tijekom prve runde trener iz kuta borca Edmunda Elezaja ubacio je ručnik nakon što je procijenio da njegov borac nije u stanju nastaviti borbu poslije jednog iznimno snažnog udarca.

Ivan Stanić pred svojim brojnim navijačima slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom u vrlo atraktivnoj borbi protiv nimalo bezopasnog Damjana Savanovića koji je godinu dana ranije u Opatiji slavio protiv Dženana Poturka. Stanić je tijekom većeg dijela borbe kontrolirao situaciju, ali i Savanović je imao više vrhunskih akcija.

Zlatko Bajić high kickom je nokautirao svog suparnika Antonia Zovaka, a jedan od zasigurno najatraktivnijih borbi pružili su oni fizički najmanji borci. Gotovo svi u dvorani složili su s da su Kristian Kolaj i Luka Miklečić zaslužili nagradu za najbolji meč večeri, iako nemaju ni 60 kilograma. Bile su to pune tri runde izmjene udaraca, a u konačnici podijeljenom odlukom sudaca pobjedu je odnio Kolaj.

Dino Taći nokautom je pobijedio Darka Kneževića, dok je Amer Džekman slavio u prvoj rundi protiv domaćeg borca Ivana Horvatića.

Gotovo tisuću gledatelja uživalo je u Opatija Fight Nightu X na čijem je samom početku predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec u kraćem obraćanju publici podijelio i zahvalnice nekolicini ljudi koji su doprinijeli uspješnom radu klub u prvih deset godina.

Komentari

Facebook Comments