U RIJEČKI KBC STIŽU DONACIJE: Kastav, Kostrena, Čavle i Vrbovsko uplaćuju novac za obnovu Klinike za psihijatriju

U RIJEČKI KBC STIŽU DONACIJE: Kastav, Kostrena, Čavle i Vrbovsko uplaćuju novac za obnovu Klinike za psihijatriju

- in Uncategorized
Klinika za psihijatriju - KBC Rijeka

U KBC-u Rijeka danas su potpisani ugovori o donaciji što pacijentima donosi bolje uvjete boravka u prostorima KBC-a

U Kliničkom bolničkom centru Rijeka u tijeku je investicijsko ulaganje uz pomoć općina i gradova Primorsko-goranske županije koji su pokazali interes za suradnjom i financijskom podrškom.

Projekt podrazumijeva mjere za poboljšanje standarda boravka bolesnika, a bolnica radove financira iz vlastitih sredstava te iz uplaćenih donacija općina i gradova koji su do sada velikodušno prepoznali korisnu inicijativu. Riječ je o aktivnostima za dobrobit pacijenata koji poglavito dolaze iz prstena Primorsko-goranske županije te je briga o njihovom zdravlju obostrani prioritet.

Sporazum o donaciji potpisali su čelnici gradova i općina-donatora

Prve donacije kapitalne pomoći odnose se na uređenje funkcionalnog sanitarnog čvora za pacijente Klinike za psihijatriju na lokalitetu Rijeka. Ukupno ulaganje iznosi 260.000 kuna, a sredstva će osigurati Općina Kostrena i Grad Kastav, svaki po 100.000 kuna, Općina Čavle donira 50.000 kuna te Grad Vrbovsko koji bolnici pomaže u iznosu od 10.000 kuna.

Cjeloviti plan ovog investicijskog ciklusa definiran je daljnjim ulaganjem u klimatizacijske sustave, medicinske krevete i prijeko potrebno uređenje sanitarnih čvorova na odjelima riječke bolnice.

Komentari

Facebook Comments