U SUBOTU LOKOMOTIVA RIJEKA (19): Ulaznice se mogu kupiti na dan utakmice u Kranjčevićevoj

U SUBOTU LOKOMOTIVA RIJEKA (19): Ulaznice se mogu kupiti na dan utakmice u Kranjčevićevoj

- in HNK Rijeka, Sport
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Lokomotive (Stadion u Kranjčevićevoj, 19 sati) u utakmici osmog kola Hrvatski telekom Prve lige

Lokomotiva i Rijeka dosad su odigrali 33 utakmice, Rijeka je slavila u 20 ogleda, pet utakmica završilo je neriješeno dok su Zagrepčani slavili u osam susreta. U spomenute 33 utakmice Rijeka je postigla 66, a primila 27 golova.

Zanimljivo, „lokosi“ su čak sedam od osam pobjeda upisali na domaćem travnjaku. O tome koliko je Lokomotiva neugodna na svom travnjaku svjedoči podatak da su „lokosi“ kao domaćini u posljednje tri ogleda protiv Rijeke upisali tri minimalne pobjede (1:0).

Najviše nastupa u međusobnim ogledima skupio je Karlo Bručić (14), od aktivnih igrača u dresu Rijeke tu su Leonard Zuta (11) i Luka Capan (10).

Kada su u pitanju strijelci, Andrej Kramarić postigao je sedam, a Anas Sharbini šest golova.

Matjaž Kek vodio je Rijeku u 21 prvenstvenoj utakmici, uz omjer 14 pobjeda, jedan remi i šest poraza.

Ulaznice za subotnji ogled neće se prodavati u Rijeci, svi zainteresirani svoje mjesto na gostujućoj tribini mogu osigurati na dan utakmice.

Naime, ulaznice za gostujuću tribinu prodavat će se u subotu od 17 sati na stadionu u Kranjčevićevoj po cijeni od 30 kuna.

Komentari