UDRUGA PORTIĆ TRAŽI VOLONTERE: Priključite se projektu “Tete pričalice”!

UDRUGA PORTIĆ TRAŽI VOLONTERE: Priključite se projektu “Tete pričalice”!

- in Izdvojeno, RIJEKA I REGIJA
Foto: Darko Tomaš/udruga-portić.hrFoto: Darko Tomaš/udruga-portić.hr

Udruga za promicanje dobrobiti djece Portić traži volontere za nastavak projekta “Pripovjedač/ica priča u Dječjoj bolnici Kantrida” poznatiji pod nazivom “Tete pričalice”

Svi zainteresirani mogu se uključiti u projekt ispunjavanjem prijavnice koja se može pronaći na web portalu Udruge Portić i poslati na e-mail: portic@udruga-portic.hr.

Projekt „Tete pričalice“ provodi se od studenoga 2009. godine s ciljem ublažavanja negativnih posljedica hospitalizacije djece. Projekt povezuje znanost, zdravstvo, lokalnu zajednicu, neprofitni sektor i kulturu, a volonteri didaktičkim i edukativnim interaktivnim materijalima svakodnevno pričaju ili čitaju djeci priče prije odlaska na počinak.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u projekt ispunjavanjem prijavnice koja se može pronaći na web portalu Udruge Portić. Po ispunjenju prijavnice, Udruga će prijavljene kandidate povratno kontaktirati. Volonterima predstoji trodnevni seminar koji će biti organiziran od 25. do 27.siječnja u poslijepodnevnim satima.

Komentari

Facebook Comments