UHIĆEN SERIJSKI PROVALNIK! Policajci ga zatekli na djelu a on im prijetio i napao ih

UHIĆEN SERIJSKI PROVALNIK! Policajci ga zatekli na djelu a on im prijetio i napao ih

- in Crna kronika

Tijekom postupanja policije osumnjičeni je prijetio te fizički napao policijskog službenika uslijed čega je ovaj lakše ozlijeđen

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg su policijski službenici zatekli 9. studenoga u počinjenju provale u vikendicu u mjestu Smokvica Krmpotska, pored Novog Vinodolskog.

Tijekom postupanja policije osumnjičeni je prijetio te fizički napao policijskog službenika uslijed čega je ovaj lakše ozlijeđen.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osim u spomenutu vikendicu gdje su ga u otuđenju stvari spriječili policijski službenici crikveničke policije, u studenome ove godine u istom mjestu provalio u još jednu vikendicu iz koje je otuđio televizor, alkoholna pića, prehrambene proizvode i druge predmete.

Provalama su oštećena dvojica hrvatskih državljana, a nastala materijalna šteta cijeni se na oko 3.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen za dvije teške krađe, od kojih jednu u pokušaju te za kaznena djela prijetnje i prisile prema službenoj osobi i predan pritvorskom nadzorniku.

Komentari