UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Otac osmero djece poginuo snimajući spektakularni rođendanski video na rubu litice

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Otac osmero djece poginuo snimajući spektakularni rođendanski video na rubu litice

- in Na rubu

Internetom se proširila uznemirujuća snimka koja pokazuje koliko kobni mogu biti pokušaju da se radi uzdizanja vlastitog imidža snimaju ekstremne fotografije ili videosnimke

Još uvijek čitamo o stravičnoj tragediji koja se u ponedjeljak odigrala na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru, na kojem je dječak poginuo slikajući selfie s vagona, a sada slična vijest dolazi i iz inozemstva, piše Daily Mail.

Internetom se proširila uznemirujuća snimka koja pokazuje koliko kobni mogu biti pokušaju da se radi uzdizanja vlastitog imidža snimaju ekstremne fotografije ili videosnimke.

Snimka pokazuje Halila Daga kako skače s kamena kod povijesnog dvorca Urfa u južnoj Turskoj, a zatim gubi ravnotežu i pada preko ruba litice. Muškarac se rukama pokušao uhvatiti za rub litice, no na kraju je ipak pao u provaliju duboku 50-ak metara, završivši pored kurdskog restorana u podnožju litice.

Na mjesto događaja je uskoro stiglo vozilo Hitne pomoći, koje je muškarca prevezlo u bolnicu, no nedugo nakon toga on je u bolnici podlegao ozljedama.

Na cijela priča bude još tragičnija, muškarac je video snimao na svoj rođendan koji je želio obilježiti spektakularnom snimkom na društvenim mrežama koja ga je u konačnici eto, stajala života.

Vijesti.hr
Foto: Screenshot Youtube

 

Komentari