(VIDEO) Antonio Lidiji: Poznajem ti supruga i čudim se što se još nije rastao od tebe jer može imati mlađu

(VIDEO) Antonio Lidiji: Poznajem ti supruga i čudim se što se još nije rastao od tebe jer može imati mlađu

- in Mozaik

Što se točno događa u aferi oko Lidijinog supruga, tko ga sve od stanara zna i tko je sve s njim ljubovao, čini se, tek će se saznati

Naime, nakon što je Lidija kazala Luciji i Anči da je njezin muž prije dvije godine izmjenjivao poruke s Dubravkom i Ljiljanom, sada je i Antonio otkrio da ga poznaje.

Tijekom izvršavanja zadataka u kojem timovi moraju ispuniti kartu Hrvatske čačkalicama, Antonio je komentirao Lidiji da je upoznao njezinog supruga u Frankfurtu gdje su radili. Lidija je potvrdila da je istina da je njezin suprug Marko tamo radio, a potom je Antonio nastavio kako bi popili piće nekad.

„Čudim se kako se muž još nije rastao od tebe. S obzirom na njegovo poslovanje i na novce koje zarađuje može naći neku od 25. Pitam se što radi s tobom“ kazao je Antonio, dok je Lidija komentirala da ona ne zna što on radi s novcem i da ona sama mora zarađivati za njihovu djecu i mučiti se.

Kasnije je Lidija s ostalim stanarkama komentirala da Antonio poznaje njezinog muža, a sve što joj je ispričao ju je pogodilo pa je neko vrijeme provela u dvorištu plačući. Što je još Antonio rekao Lidiji saznajte u večerašnjoj emisiji u 21:30!

Komentari