(VIDEO) BIG BROTHER Riječanka Bojana: ‘Savršeni muškarac za mene je Bojan!’

(VIDEO) BIG BROTHER Riječanka Bojana: ‘Savršeni muškarac za mene je Bojan!’

- in Mozaik

Bojana se odlučila povjeriti u dvorištu kuće svojoj vršnjakinji Dubravki. Djevojke su započele razgovor o savršenim muškarcima, a Bojana je došla do novog zaključka u svom životu – savršeni muškarac za nju je Bojan!

‘I danas opisujem ja svog idealnog muškaraca, i zamisli, ispadne Bojan!’, prepričala je Bojana Dudi, no i Bojan je u tom trenutku ušao u dvorište te načuo razgovor koji se vodio o njemu.

‘Šta se desilo u zadnja dva, tri dana?’, upitao je Bojan Bojanu, na što mu je Bojana odgovorila da joj je postao jako drag.

‘Ne znam, naprosto si mi postao drag. Mislim, ti si meni od prvog dana bio ok, samo si mi bio freak, zagonetka, čudak, ali drag!’, kazala mu je Bojana bez srama.

Što je još otkrila Dudi i Bojanu, ne propustite pogledati večeras u 21.20, na RTL-u.

Inače, Big Brother je za stanare pripremio nova iznenađenja nakon kojih boravak u kući više neće biti isti.

Pred stanarima je novi tjedni zadatak, Eko farma, a svatko od njih dobio je novu ulogu i pravila kojih se mora pridržavati. No dok jedni rade, a drugi uživaju u luksuznim tretmanima, baš nitko ne sluti što im se sprema!

Big Brother je, naime, ponovno odlučio zapapriti stanarima! Večeras, za vrijeme trajanja dnevne emisije u 21.20 sati, uživo iz tajne kuće javiti će im se Antonija Blaće s ne baš dobrim vijestima.

Tko zauvijek napušta kuću, a tko postaje novi BB stanar?

Napetu i uzbudljivu dnevnu emisiju i javljanje iz kuće ne propustite večeras od 21:20 na RTL-u.

Komentari

Facebook Comments