(VIDEO) Crikveničanke priredile neviđen nastup u nizozemskom showu i odnijele pobjedu!

(VIDEO) Crikveničanke priredile neviđen nastup u nizozemskom showu i odnijele pobjedu!

- in Glazba

Hrvatice iz grupe “Luminize” ponovno rasturile u nizozemskom showu “The Voice”

Četiri Crikveničanke iz grupe Luminize, Tea Mišković, Irena Rogović, Matilda i Marcela Oroši, još su prošle godine otišle na audiciju nizozemskog showa “The Voice”.

Sada su ove četiri talentirane Hrvatice pripremile nešto još neviđeno – u prvom dvoboju bendova u povijesti showa, ponovno su oduševile gledatelje i cijeli žiri showa. Djevojke su dobile zadatak izvesti pjesmu legendarnog Bruno Marsa “Runaway baby” u dvoboju s muškim bendom Hard2get i svojom su dominacijom na pozornici učinile da momci izgledaju poput malih mačića, napisao je nizozemski tabloid Telegraaf.

View this post on Instagram

Is ✌️ standing for victory? 🤔 Find out in ✌️ days!!!! 😎 #luminize #girlpower #femalemusicians #tvoh @thevoiceofholland #teamwaylon

A post shared by Luminize (@luminize) on

Na pozornici se desila eksplozija energije – svaki je bend pokazao svoj osobni stil u izvedi, a svojom su sinergijom napravili verziju pjesme koja bi mogla iznenaditi i samog Bruno Marsa.

Kompletan je žiri bio oduševljen i iznenađen nastupom, ali su svi jednoglasno odlučili da su naše djevojke nešto novo, drugačije i kvalitetno te je njihov mentor Waylon bez premišljanja odlučio da one idu u sljedeći krug.

Marcelina izjava “Dečki imaju pokrete, ali mi imamo muda” izazvala je viralno dijeljenje nastupa. “Ovo je nešto neviđeno”, napisao je RTL Boulevard, nizozemski medijski portal.

Pogledajte nastup i sami se uvjerite da naše djevojke luminiziraju na veliko. Što nam dalje pripremaju, znat ćemo kroz dva do tri tjedna.

Tabloid.hr

Komentari