(VIDEO) DANAS RUDEŠ-RIJEKA Kek i Puljić: Najvažnije je da mi budemo pravi

(VIDEO) DANAS RUDEŠ-RIJEKA Kek i Puljić: Najvažnije je da mi budemo pravi

- in HNK Rijeka, Sport
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u petak nastavljaju svoje prvenstvene obaveze gostovanjem kod Rudeša (Stadion u Kranjčevićevoj, 18 sati)

– Utakmica koja traži dobru prilagodbu na specifične uvjete u Kranjčevićevoj, te protivnika koji iz kola u kolo igra sve bolje, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Rudeša.

Rudeš je u sve tri utakmice proljetnog dijela na domaćem travnjaku upisao pobjede i priključio se Cibaliji i Istri 1961 u borbi za ostanak.

– Rudeš izgleda bolje u ovom dijelu prvenstva, skupljaju bodove i dolaze bliže ekipama u borbi za ostanak. Imaju nekoliko pojedinaca koji igraju na visokom nivou, a sve u službi ekipe i zato to izgledaju dobro. Najvažnije da naš pristup bude pravi, ustvrdio je trener Rijeke.

Jedan od aduta u utakmici u Kranjčevićevoj bit će i Jakov Puljić, strijelac jednog pogotka u pobjedi protiv Slaven Belupa (1:3) u zadnjem kolu HNL-a.

– Najvažnije je da mi budemo pravi. Ako dobro uđemo u utakmicu i nas će se pitati. Ako budemo pravi, mislim da ćemo ostvariti pobjedu, ustvrdio je Puljić.

Komentari