(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Evo zašto bi se Luka Modrić mogao naći u ozbiljnim problemima u slučaju davanja lažnog iskaza!

(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Evo zašto bi se Luka Modrić mogao naći u ozbiljnim problemima u slučaju davanja lažnog iskaza!

- in Crna kronika
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Najnovijim iskazom odvjetnika – vjerodostojnost Modrića ozbiljno je poljuljana

Hrvatski kapetan Luka Modrić mogao bi se naći u ozbiljnim problemima! U istrazi koja se protiv njega vodi zbog davanja lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću – u Osijeku je, kako doznajemo, svoj iskaz dao splitski odvjetnik s kojim je Modrić spornog dana stigao u USKOK.

Istraga zbog Modrićeve zaboravljivosti i mijenjanja iskaza u Osijeku se zahuktava. I to najviše zbog ove rečenice…

“To ja nikad nisam rekao da je sačinjeno nakon, ja sam vam rekao tamo da se ne mogu sjetiti kad je bilo napravljeno”

A nakon što je Zdravko Mamić u siječnju otkrio…

“Sad ću vam otkriti ekskluzivu: naravno da je Modrić jedini svjedok u povijesti Hrvatske otkad je ovaj zakon i otkako USKOK ovako djeluje došao u pratnji odvjetnika iz Splita Davora Radića. Ušetao u USKOK u nedjelju u 22 sata i 15 minuta je bilo ispitivanje Modrića te godine i cijelo vrijeme ispitivanja Modrića u USKOKu je sjedio pored njega odvjetnik Davor Radić.”

A upravo je Davor Radić, kako doznajemo, prije pet dana dao svoj iskaz u Osijeku. Potvrdio je kako je s Modrićem doista bio na ispitivanju u USKOK-u kao njegov odvjetnik kada je Modrić priznao kako se dijelio novac, te da je Luka taj dan dva puta pročitao sve što je rekao u zapisniku i na svaku stranicu se potpisao. Nikakvih primjedbi nije imao. Ali pred samim Mamićem i sucem – Modrić je sve promijenio.

Protiv Luke Modrića, njegove punice – Vesne Juraić koja je bila računovotkinja u Dinamu, te Dejana Lovrena istraga se vodi zbog mijenjanja iskaza – točnije jer su u USKOK-u detaljno govorili kako su dijelili novac s Mamićem nakon transfera – antidatirajući ugovore – da bi na sudu sve to zanijekali, čime je zadovoljan bio i sam Mamić

“Pitam našu vlast tko je omogućio tim luđacima da Modrića koji gine za hrvatski dres, koji nosi šahovnicu i traku na ovoj ruci, a svi znaju da nije kriv, svi znaju da nije kriv, ali ima onih kojima bi odgovaralo da je lažno svjedočio, jer bi na temelju lažnog iskaza mene mogli konačno se riješiti” , kazao je Mamić.

Najnovijim iskazom splitskog odvjetnika – vjerodostojnost Luke Modrića ozbiljno je poljuljana.
Ivana Ivanda Rožić

Komentari