(VIDEO) JEDINSTVENI! Mladi Riječani čekali bebu i „usput“ snimili dirljiv plesni video

(VIDEO) JEDINSTVENI! Mladi Riječani čekali bebu i „usput“ snimili dirljiv plesni video

- in Lifestyle

Slađana, vlasnica agencije za vjenčanja, dekoraterka i blogerica i Filip Gržinčić fotograf i bloger svoje divno iskustvo čekanja bebe odlučili su podijeliti s pratiteljima na društvenoj mreži

Par iz Rijeke čekao je bebu – a onda su se dosjetili kako bi „usput“ mogli i plesati, i sve to snimiti, sve iz želje da pratiteljima na društvenim mrežama prikažu to divno stanje iščekivanja novoga života – njihovog malog Leona.

Počeli su s plesom i snimanjem od Slađaninog 16. tjedna trudnoće. Plesali su uvijek na istu pjesmu, na istome mjestu i u istoj odjeći kako bi još više istakli radost na njihovim licima i postepeno “uvećanje” Slađanina trbuha.

Rezultat – neobičan, simpatičan i vrlo dirljiv plesni video koji će kod mnogih izazvati brdo emocija a možda i pokoju suzu!

Njihov video toliko se dopao njihovim pratiteljima da je video postao viralan.

„Ovo će mi svakako biti najdraža uspomena na razdoblje kad sam bila trudna i najdraža koreografija koju sam smišljala. Smiješno mi je kako mi je mali trbuh u 16 tjednu, a mislila sam da je ooooogroman! I ne mogu vjerovati koliki je bio u 40 tjednu“, napisala je Slađana Gržinčić u svojoj objavi.

“Ovo je najdivniji video u posljednje vrijeme”, samo je jedan od brojnih oduševljenih komentara na video.

Oh što smo to Filip i ja kuhali mjesecima? Ovo ce mi svakako biti najdraza uspomena na razdoblje kad sam bila trudna 😍 i najdraza koreografija koju sam smisljala 😂Smijesno mi je kako mi je mali trbuh u 16 tjednu, a mislila sam da je ooooogroman! I ne mogu vjerovati koliki je bio u 40 tjednu 😂Šta kažete? Ma samo PLEŠI PLEŠI PLEŠI! 💃🕺

Objavljuje Slađana Gržinčić u Srijeda, 12. rujna 2018.

Foto: Screenshot/Facebook

Komentari