(VIDEO) “JESI LI IKAD ZAISTA VOLIO ŽENU?”: Legendarni Bryan Adams u studenome nastupa u Hrvatskoj!

(VIDEO) “JESI LI IKAD ZAISTA VOLIO ŽENU?”: Legendarni Bryan Adams u studenome nastupa u Hrvatskoj!

- in Glazba, Kultura, Mozaik

Kanadska superzvijezda Bryan Adams jedan je od onih izvođača koje slušamo cijeli život i pjevušimo njegove hitove, poput “Everything I do”, “Have you ever really loved a woman”, “Run to you”, “Please forgive me” i još mnoge druge, stoga ne čudi da je dobitnik mnogih nagrada i nominacija. Adams je potpuno iskren na pozornici, te daje publici svoj maksimum a o razmjeni energije i otpjevanim hitovima prepričava se još dugo nakon koncerta. Upravo tako će se pričati i o njegovom  koncertu koji će se održati 09. 11. 2017. godine zagrebačkoj Areni.

Za svoj dugogodišnji rad i doprinos glazbenoj sceni primio je nagrade i nominacije za Grammy, MTV, Zlatni Globus, Juno, Oscara i još mnoge druge. Pjesme poput Cuts Like a Knife, Run To You, Summer of ’69, Heaven, All For Love ove obilježile su mladost mnogih i ostavile svoj trag na glazbenoj sceni te se pretvorile u klasike koji su i dan danas slušani i moderni.

Ovaj svestrani umjetnik, s prodanih više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena! Uz pjevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj obol i u svijetu fotografije gdje je priznat umjetnik. Ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams Foundation te kroz aktivizam u borbi za prava i zaštitu životinja.

Njegov najnoviji album Get Up“, producirao je Jeff Lynn iz Electric Light Orchestra te definitivno predstavlja još jedan veliki korak naprijed u bogatom glazbenom stvaralaštvu.

Upravo ovim albumom promovira i svoju turneju, koju ćemo s veseljem dočekati u Zagrebu.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima, po cijenama od: 299, 349, 399 te čak 750 kuna.

Komentari