(VIDEO) KEK I PUNČEC UOČI INTERA: Predugo nije bilo vatrometa na Rujevici!

(VIDEO) KEK I PUNČEC UOČI INTERA: Predugo nije bilo vatrometa na Rujevici!

- in HNK Rijeka, Sport
Foto: Bruno Vignjević

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Inter (Stadion HNK Rijeka, 18 sati) u utakmici 15. kola Hrvatski telekom Prve lige

Rijeku i Inter do kraja godine očekuju još dvije utakmice. Uz subotnji ogled, Rijeka je pobjedom protiv Gorice osigurala četvrtfinale Kupa Hrvatske u kojem će odmjeriti snage upravo sa zaprešićkim sastavom.

Prvi ogled u HNL-u ove sezone u Zaprešiću završio je uvjerljivim slavljem Rijeke.

– Utakmica iz našeg kuta znači samo jedno – juriš i sve napraviti da ostanu tri boda na Rujevici. Dolazi nam protivnik koji nam je dugo vremena bio neugodan i trenutno je u pozitivnoj seriji dobrih igara. Čeka nas teška utakmica. Ne treba se bojati, ali moramo paziti da se ne dogodi neka pogreška iz te želje, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Imali smo problema s realizacijom u zadnjim utakmicama. Igraš, stvaraš prilike i ne zabijaš, naravno da onda pada i igra i samopouzdanje. Kada daš gol onda i lopta odmah ide brže i nema više grča. Predugo nije bilo vatrometa na Rujevici, kao da smo sve ispucali u posljednjih pet godina. Razmišljam samo od utakmice do utakmice. Prvo da se kvalitetno pripremimo za Inter i onda ćemo se baviti idućim utakmicama, ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio i Roberto Punčec koji će prema svemu sudeći sigurno krenuti protiv Intera s obzirom na činjenicu da je Josip Elez još uvijek ozlijeđen, a Dario Župarić ima tri žuta kartona.

– Dolazi nam Inter, ekipa protiv koje u prvoj utakmici ove sezone nismo imali velikih problema. Oni su u tom trenutku imali poteškoća, zadnjih nekoliko kola nanizali su dobre rezultate i došli su na peto mjesto. Inter je ekipa s kojom je Rijeka u prošlosti imala problema i moramo ih respektirati. Svjesni smo da samo favoriti i sve osim tri boda ne bi nas zadovoljilo, ustvrdio je Robert Punčec.

Komentari