(VIDEO) LEONARD ZUTA: Očekujem da Rijeka napreduje svakog dana

(VIDEO) LEONARD ZUTA: Očekujem da Rijeka napreduje svakog dana

- in HNK Rijeka, Sport

Iako je u ranoj fazi priprema teško davati prognoze, Zuta je optimističan uoči nove sezone

Leonard Zuta jedan je od starosjedilaca ekipe Rijeke. Iduća sezona bit će njegova četvrta u dresu Rijeke, a svojim beskompromisnim pristupom na travnjaku osvojio je poštovanje mnogih navijača riječkog prvoligaša.

– Dobro se osjećam i dobar je osjećaj ponovo krenuti s pripremama. Malo smo umorni od treninga, ali sve je to normalno. Sve je u redu, idemo prema planu. Maksimalno treniramo i to je ono što nam je potrebno da spremni dočekamo početak sezone, rekao je Leonard Zuta koji je, kao i proteklih godina, odmor nakon naporne sezone proveo u Švedskoj.

– Imali smo dovoljno vremena za odmor. Uvijek želiš više, ali to je život profesionalnog nogometaša na koji se moraš naviknuti, rekao je Leonard Zuta koji se na Instagramu pohvalio i fotografijom u moru.

– Uglavnom sam odmarao uz obitelj i prijatelje. Temperatura je bila oko 18, 19 stupnjeva, ali vrijeme je stalno bilo sunčano. Ljudi u Švedskoj jedva dočekaju da je duži period lijepog vremena. Vidio sam podatak da su u ovom periodu u Švedskoj zadnji put ovako visoke temperature bile prije 100 godina, rekao je Zuta.

Iako je u ranoj fazi priprema teško davati prognoze, Zuta je optimističan uoči nove sezone.

– I prošle sezone smo pokazali da možemo dobro igrati. Uvijek želimo napredovati. Očekujem da Rijeka napreduje svakog dana i da i iduće sezone pokažemo dobre igre i ostvarimo dobre rezultate, zaključio je Leonard Zuta.

Komentari

Facebook Comments