(VIDEO) Na Rujevici predstavljeni novi igrači Antonio Čolak i Joao Escoval

(VIDEO) Na Rujevici predstavljeni novi igrači Antonio Čolak i Joao Escoval

- in HNK Rijeka, Sport
Foto: Goran Kovačić/Pixsell

HNK Rijeka je predstavio Antonia Čolaka i Joaa Escovala, nova imena u redovima riječkog prvoligaša

Antonio Čolak u petak je službeno predstavljen kao novo pojačanje Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Napadač s iskustvom s bundesligaških travnjaka u Rijeku je stigao na posudbu.

– Htio bih se zahvaliti za priliku. Hvala za mogućnost da mogu pokazati kvalitetu. Sretan sam što sam u Rijeci i brzo sam se uklopio. Znam nekolicinu igrača i olakšali su mi prilagodbu. Samo da bude zdravlja i bit će golova, ustvrdio je Antonio Čolak.

Novi napadač Rijeke stigao je na posudbu iz Hoffenheima, dok je prvi dio sezone proveo na posudbi u Ingolstadtu u kojem ulogu pomoćnog trenera obavlja Riječanin Andre Mijatović.

– Pričali smo dosta o Rijeci i njemu je bilo žao što nisam dobio priliku u Ingolstadtu, rekao je Čolak kojega su mnogi mediji usporedili s Marijom Mandžukićem.

– Ja sam Antonio Čolak. Doći će novi Čolak, a ne Mandžukić. Imam svoje kvalitete i njih želim pokazati, zaključio je kroz smijeh Antonio Čolak.

Zadovoljstvo ostvarenim transferom izrazio je i sportski direktor Srećko Juričić.

– Mislim da će Antonio biti veliko pojačanje za našu ekipu. Njegove karakteristike odgovaraju igri koju gaji Rijeka. Priključio se pripremama i možemo reći da je ekipa skoro kompletna, zaključio je Srećko Juričić.

Joao Escoval: Marin Grujević rekao mi je sve najbolje o Rijeci

HNK Rijeka u četvrtak je predstavio Joaa Escovala, novo ime u redovima riječkog prvoligaša. Joao je u Rijeku stigao iz redova Istre 1961 i već se priključio treninzima.

– Hrvatska liga je jako dobra, postoji velika razlika između klubova na vrhu i onih koji se bore za ostanak. Ali u ligi igra jako puno mladih, kvalitetnih igrača. Želim u Rijeci napredovati, ovdje su najbolji igrači u Hrvatskoj, rekao je Joao Escoval.

– Razgovarao sam Grujom (op.a. Marin Grujević) koji mi je rekao sve najbolje o Rijeci. Naravno, znao sam i prije da je Rijeka veliki klub, ali ipak je drugačije kada ti, netko tko poznaje situaciju, da savjet. Naučio sam već dosta hrvatskih riječi, rekao je Escoval.

– Zaključili smo da bi Joao mogao dobro doći našoj ekipi. Radi se o talentiranom mladom igraču koji će još napredovati, ustvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor.

Komentari