(VIDEO) Njezine fotografije obišle su cijeli svijet: Ona je najpoznatija hrvatska navijačica!

(VIDEO) Njezine fotografije obišle su cijeli svijet: Ona je najpoznatija hrvatska navijačica!

- in Lifestyle
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Rusi su je prozvali ‘srećenošom Vatrenih. Najljepša navijačica u studiju Direkta: ‘Bodrit ću naše do finala’

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

A kako su slavu naše zemlje i našeg nogometa diljem svijeta pronijeli naši nogometaši, tako je jednako slavu naše zemlje i naših navijača diljem svijeta pronijela – jedna navijačica. Na prvoj utakmici s Nigerijom u Kalinjingradu fotografima gotovo svih svjetskih agencija zapela je za oko atraktivna crnka u hrvatskom dresu.

Prvi ju je snimio fotograf agencije AFP-a i nakon ove fotke je počela salva okidača i slava svog svijeta. Fotka s podignuta četiri prsta ili ona gdje navijačica rukama pravi srčeko osvojila je urednike i medije apsolutno u cijelom svijetu.

Nema tog magazina i internet portala koji pobjedu Hrvatske nije ukrasio s njezinom fotografijom. Od Poljske, Njemačke, Slovenije, Albanije, Turske, Rusije, Italije, o Hrvatskoj da ne pričamo. Nema ni nacionalnog ni loklanog portala koji nije objavio njezine fotke s utakmica.

Onda je naravno krenula potraga, otkrilo se da se zove Ivana Knoll, da je rođena u Njemačkoj, da studira u Zagrebu, a inače je Hercegovka. Voli ples putovanja i sve što već vole mladi ali – što je dosta očito – prije svega voli hrvatsku nogometnu reprezentaciju, bila je s vatrenima i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje se baš nismo proslavili.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ali u Rusiji su je evo nazvali i srećonoša reprezentacije, ali reprezentacija je protiv Islanda morala igrati bez nje i na sreću opet pobijedila.

Ivana se ipak morala vratiti u Zagreb, a čim se vratila mi smo je evo prvi priveli u naš studio, i – Ivana Knoll stigla je točno onakva kakvu je znate iz televizijskih prijenosa i naslovnica novina, u hrvatskom dresu od glave do pete. (Vijesti.hr)

A FOTOGALERIJU s najvatrenijim riječkim navijačicama hrvatske reprezentacije pogledajte OVDJE!

Komentari

Facebook Comments