(VIDEO) NOVI VIRALNI HIT! Mauro Staraj o gostovanju kod Šprajca: „Ako kažem sve što mislim, progutat će me noć…“

(VIDEO) NOVI VIRALNI HIT! Mauro Staraj o gostovanju kod Šprajca: „Ako kažem sve što mislim, progutat će me noć…“

- in Glazba

Pod sloganom „Želite da odem ja…???“ Mauro Staraj se novim duhovitim videouratkom i pratećom pjesmom zahvalio inicijatorima Facebook inicijative „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“ kao i brojnim podupirateljima inicijative na društvenim mrežama, istovremeno izrazivši i neke bojazni od možebitnog gostovanja u RTL Direktu

„U jednoj malo zemlji dogodio se Facebook hit… a samo sam rekao iskreno da sve je išlo v`rit… Čini mi se ljudina, pravi novinar… Moram biti iskren, malo strah me tamo poć – ako kažem sve što mislim, progutat će me noć…“ dio je teksta nove prigodne pjesme matuljsko-riječkog glazbenika Maura Staraja kojom je popratio uspjeh Facebook inicijative Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“ (OVDJE).

Podsjetimo, Mauro Staraj ovih je dana napravio pravi viralni hit obradom hit pjesme “Despacito”, a na poznatu glazbu koja je osvojila cvijeli svijet on je napisao tekst u kojem je progovorio o slučaju svog sugrađanina Huanita Lusketića koji boluje od multiple skleroze i koji je zbog uzgajanja konoplje u medicinske svrhe dobio kaznu od čak dvije godine zatvora (OVDJE). Video je pregledan 30.000 puta nakon čega je na Facebooku osvanula i grupa „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“.

Pokažimo cijeloj Hrvatskoj “belog” brata Matujskog“ jedan je od slogana pod kojim fanovi popularnog glazbenika okupljaju istomišljenike na društvenoj mreži kako bi Maura odveli – Šprajcu. U kratko vrijeme, u svega 24 sata od osnivanja, grupa je prodobila više od 1.000 članova, a broj svake sekunde raste!

Osupnut i ugodno iznenađen ovakvim odazivom fanova, Mauro nije izdržao da sve to ne prokomentira na svoj način. Kako to zvuči, pogledajte u priloženom videu!

Želite da odem ja…??? 😀

Posted by Mauro Staraj on 27. studenoga 2017

 

Komentari