(VIDEO) OD DANAS U RIJECI! U kinima najčarobniji film 2018. – ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’

(VIDEO) OD DANAS U RIJECI! U kinima najčarobniji film 2018. – ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’

- in Mozaik

Stigla je druga avantura ‘Čudesnih zvijeri’ spisateljice J.K. Rowling

Na velika platna stigao je najčarobniji film godine ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’ nastao prema romanu stvoriteljice megapopularnog Harryja Pottera, J.K. Rowling.

View this post on Instagram

J.K. Rowling at the UK Premiere of #FantasticBeasts: The Crimes of Grindelwald! 💫

A post shared by Fantastic Beasts (@fantasticbeastsmovie) on

‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’ nastavak je priče ‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ i druga je od pet avantura franšize ‘Čudesne zvijeri’ maštovite spisateljice.

Na kraju prvog filma, moćni crni mag Gellert Grindelwald (Johnny Depp) bio je zarobljen od MACUSA (Magični kongres Sjedinjenih Američkih Država) uz pomoć Newta Scamandera (Eddie Redmayne). No, Grindelwald je pobjegao iz pritvora i započeo s okupljanjem sljedbenika kako bi ostvario svoj dugogodišnji plan: podići čarobnjake da vladaju svim ne-magičnim bićima.

Radnja filma prati magizoologa Newta Scamandera (Eddie Redmayne) i njegove prijatelje koji će Albusu Dumbledoreu (Jude Law) pomoći uhvatiti zlokobnog Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Nakon New Yorka u prvome dijelu, u ovome je radnja smještena u Parizu i Rowling otkriva nove kutke veličanstvenog čarobnjačkog svijeta.

Nevjerojatnu glumačku postavu u ‘Grindelwaldovim zločinima’ čine Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law i Johnny Depp.

Pogledajte finalni trailer za film ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldovi zločini’ koji se od večeras prikazuje u našim kinima.

Komentari

Facebook Comments