(VIDEO) ODNIJELI IM MILIJUN KUNA… A oni zadržali smisao za humor i objavom oduševili javnost!

(VIDEO) ODNIJELI IM MILIJUN KUNA… A oni zadržali smisao za humor i objavom oduševili javnost!

- in Na rubu

Razbojnici su iz jednog dućana u Puli odnijeli robu u vrijednosti od gotovo milijun kuna

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Milijun kuna štete nanijeli su nepoznati pljačkaši vlasnicima trgovine s tehničkom robom u Puli. Policija intenzivno traga za pljačkašima, a vlasnici trgovačkog lanca sami su, s neočekivanom dozom humora, sve objavili na svojim internetskim stranicama.

Usred noći, tijekom vikenda lopovi su odnijeli robe vrijedne milijun kuna. Pljačka je otkrivena jučer ujutro kad je Milena stigla na posao.

“To je bio kompletan šok za mene, nikad nisam ništa slično doživjela”, rekla je Milena Grbin, voditeljice pulske poslovnice.

Iz uprave oštećenog lanca saznajemo da je tek trećina ukradene robe bila osigurana. Unatoč ovako teškom udarcu vlasnici su zadržali smisao za humor.

“Kako bi potraga za počiniteljima bila što uspješnija odlučili smo se putem našeg weba i kanala na društvenim mrežama podijeliti informacije s ostatkom javnosti, našim kupcima, ali s malo većom dozom humora nego kada su ovakve vijesti u pitanju”, kazala je Milena Čulibrk, voditeljica marketinga oštećene tvrtke.

Mobilmedia – tako dobra, da zaboravite platiti račun? 🤔

Objavljuje Mobilmedia Hrvatska22. svibnja 2018

Iz policije poručuju kako ovakvi potezi mogu dodatno naškoditi oštećenima.

“Iznošenje previše pojedinosti o samom izvršenju kaznenog djela ponekad može štetiti samom kriminalističkom istraživanju. Jedine prednosti mogu biti u tome da se mogu javiti građani koji možda imaju neka saznanja o samom izvršenju kaznenih djela”, Nataša Vitasović, glasnogovornica PU Istarske.

Eventualna saznanja građani policiji mogu dojaviti na broj 192 ili elektroničkom poštom.

Ivan Dobran

Komentari