(VIDEO) Oslabili napadi na Bernadića: SDP-ovci se okupili na team building u Ogulinu

(VIDEO) Oslabili napadi na Bernadića: SDP-ovci se okupili na team building u Ogulinu

- in Vijesti
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

SDP-ovci pokušavaju pronaći rješenje za katastrofalan rejting stranke a Bernardić poručio da moraju biti jasniji u komunikaciji

Dok se Vlada hvali rezultatima i najavljuje reforme, SDP-ov šef poručuje da neće dočekati kraj mandata. Pitanje je hoće li Davor Bernardić, obzirom na rejting SDP-a, izdržati do kraja svog mandata, a neke odgovore na to dati će okupljanje SDP-ovaca na tim bildingu u Ogulinu.

Bernardić je uspio okupiti skoro sve SDP-ovce, jedino Milanka Opačić nije došla. Oslabili su napadi na Bernardića, sada je puno blaža varijanta i očito protivnici odlučili na drugačiju taktiku i na konstruktivan način pronaći rješenje kako promjeniti loš rejting SDP-a.

“Jednostavno se moramo prilagoditi tom načinu rada i ono što sam najavio i rekao, ja dosada nisam reagirao na laži, spinove, podmetanja i širenje neistina o SDP-u, a sada ću to početi raditi”, kazao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić. A na pitanje hoće li postati oštriji u svojoj komunikaciji, odgovorio je:” Ja sam rekao da mi moramo biti jasniji u komunikaciji”.

“Očekujemo da predsjednik stranke preuzme odgovornost za loše stanje u stranci. Vidjet ćemo što će ponuditi kao opciju za izlazak iz ove loše situacije”, kazao je Joško Klisović, saborski zastupnik (SDP).

“Očito je da je socijaldemokracija u Europi u stagnaciji s druge strane u RH očito da idemo tim procesom kojim idemo i trebamo jedan oštri zaokret SDP-a ka novom putu”, poručio je Mirando Mrsić, SDP.
Boris Mišević

Komentari