(VIDEO) OSVOJI ULAZNICU! Neno Belan i Fiumensi nastupaju u subotu u opatijskom Centru Gervais

(VIDEO) OSVOJI ULAZNICU! Neno Belan i Fiumensi nastupaju u subotu u opatijskom Centru Gervais

- in Glazba, Kultura, Mozaik

Neno Belan poznati je riječki i splitski kantautor i skladatelj pop-rock glazbe te nekadašnji frontmen popularnog splitskog sastava Đavoli. Jedan je od deset najizvođenijih hrvatskih autora, a 2012. godine se s pjesmom “Oceani ljubavi” našao na prvom mjestu najizvođenijih autora u Hrvatskoj. Prošle godine velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova ovaj glazbenik obilježio je 30 godina karijere.

Sa pratećim bendom kojeg čine Leo Rumora, Olja Dešić i Vedran Križan 2002. godine objavljuje prvi zajednički album pod nazivom “Luna e stelle”, s kojeg potječu pjesme “Ka’vanna”, “Ludo zaljubljen” i “Uspomene”. Nakon toga su jedno vrijeme u suradnji sa šibenskom klapom More objavljivali samo hit singlove poput “Divojka sa juga”, “Galeb” i “Srce od leda”.

“Rijeka snova” je bio njihov sljedeći album, a nakon dva uspješna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture 2009. godine objavili su dvostruki album uživo, “Tvornica snova”. Posljednji album koji su izdali bio je “Oceani ljubavi” iz 2012. godine.

Neno Belan & Fiumens godišnje održe oko sedamdeset koncerata po Hrvatskoj i susjednim zemljama a 2016. godine su u Domu sportova održali koncert kojim je obilježeno Belanovih 30 godina karijere.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30, a na dan koncerta 40 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb), radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Početak koncerta zakazan je za 22 sata. 

Komentari