(VIDEO) „RADIO“ I U RIJECI: Zaveo muškarca i pobjegao s njegovim nakitom, a prije toga snimio – spot

(VIDEO) „RADIO“ I U RIJECI: Zaveo muškarca i pobjegao s njegovim nakitom, a prije toga snimio – spot

- in Crna kronika

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog krađe zlatnine i satova između 14. i 16. veljače 2013., Drakuli traje suđenje na kojem je glasno odbacio optužbe

Internacionalni varalica rođen u Gospiću, 34-godišnji Srđan Drakula iz Beograda, prevario je i pokrao Gorana M. iz Zagreba. Naime, Goran i Srđan su se upoznali 2013. na internetskoj stranici za upoznavanje Planet Romeo, a nakon što su se zbližili, Drakula je stigao u Zagreb. Iz kutijice s nakitom Drakula je Goranu uzeo uspomene sentimentalne vrijednosti – zlatnu narukvicu od tri vrste zlata, zlatni lančić s privjeskom u obliku križa, pleteni zlatni lančić te dva sata marki Raimond Weil i Tissot. Šteta je oko 12.000 kuna, piše Jutarnji list.

“Rekao mi je da se zove Aco, da je iz Srbije i da je na privremenom radu u Hrvatskoj. Tvrdio mi je da je u Zagrebu unajmio stan s kolegom i da rade na dvije lokacije, u Zagrebu i Rijeci. Zamolio me 14. veljače 2013. da ga primim k sebi na nekoliko dana jer je njegovu kolegi u posjet došla žena. Nisam imao razloga sumnjati da je lopov. Nakon dva dana, rekao mi je da ide na svadbu u Beograd i da će se vratiti. No nije. Nekoliko dana kasnije, vidio sam da mi fale satovi iz ladice regala, a onda sam vidio da nema ni zlata. Pretvarao se da je ležerna osoba, a ne kleptoman”, prepričao je policiji Goran M. svoje loše iskustvo s Drakulom.

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog krađe zlatnine i satova između 14. i 16. veljače 2013., Drakuli traje suđenje na kojem je glasno odbacio optužbe.

Nedugo nakon što je Goran M. shvatio da je pokraden, u virtualnom svijetu osvanula je i stranica s Drakulinom fotografijom ispod koje je, umjesto imena, pisalo “OPREZ LOPOV”. A ubrzo je Goran otkrio da nije jedina Drakulina žrtva.

Srđan Drakula trenutačno je u pritvoru u Remetincu gdje je premješten iz pulskog zatvora 1. siječnja ove godine, nakon što je ondje odgulio devet mjeseci zatvora zbog krađe.

Među odskočnim daskama u njegovim počecima “probijanja” na estradnu scenu bio je video-spot pod nazivom “Ljubav s naslovne strane”, koji je lansirao sa srpskom novinarkom Divnom, prenosi Jutarnji list.

Vijesti.hr
Foto: YouTube

Komentari