(VIDEO) RASPRODAJA NEKRETNINA: Država prodaje vilu Svežanj u Kostreni, početna cijena – prava sitnica!

(VIDEO) RASPRODAJA NEKRETNINA: Država prodaje vilu Svežanj u Kostreni, početna cijena – prava sitnica!

- in Vijesti
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ministarstvo državne imovine oglasilo je prodaju 12 nekretnina, između ostalog i bivše vile bivšeg predsjednika Stjepana Mesića na zagrebačkoj Šalati

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 12 nekretnina u vlasništvu države, među kojime je i vila u Grškovićevoj, na zagrebačkoj Šalati, gdje je bila rezidencija bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, kao i kompleks zemljišta u Stankovcima, na kojem bi se trebao graditi aerodrom.

Država prodaje i vilu Svežanj u Kostreni, uz more na više od 14 tisuća četvornih metara. Uz stambeni dio ima kuglanu, nekoliko igrališta, golemi park i gospodarske zgrade. Početna joj je cijena 22,8 milijuna kuna.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vila u Grškovićevoj, iz koje je vlada deložirala Mesića početkom prošle godine, prodaje se za 6 milijuna i 200 tisuća kuna. Vila u Grškovićevoj 13, iz koje je Mesić deložiran početkom 2017. odlukom Vlade, izgrađena je 1937., a ukupna površina s vrtom i garažom te stambenim prostorom je 650 metara četvornih, navodi se na internetskim stranicama Ministarstva državne imovine.

Prodaje se i kompleks zemljišta u Stankovcima površine oko 987 tisuća metara četvornih, na kojem bi se, prema prostornom planu Zadarske županije, trebao izgraditi aerodrom. Početna cijena je 11 i pol milijuna kuna.

Oglašena je i prodaja građevinskih zemljišta u Barbanu (1600 metara četvornih), u Rabcu (70 metara četvornih) , u općini Polača (678 metara četvornih). Prodaju se i dva građevinska zemljišta u općini Sv. Lovreč, od 100 metara četvornih i od 572 metara četvornih, građevinsko zemljište u općini Vinkovačko Novo Selo (39,513 metara četvornih), u Velikoj Gorici (202 metara četvornih), u općini Majur (129 metara četvornih) te građevinsko zemljište u Križevcima (1.565 metara četvornih)

Rok za podnošenje ponuda je do 27. ožujka 2018. do 14 sati, a sve nekretnine se prodaju u zatečenom stanju “viđeno-kupljeno”, navelo je Ministarstvo državne imovine na svojim internetskim stranicama.
Vijesti.hr

Komentari

Facebook Comments