(VIDEO) RIJEČKI JONATHAN OBJAVILI NOVI ALBUM: „To Hold“ donosi i zanimljiv duet

(VIDEO) RIJEČKI JONATHAN OBJAVILI NOVI ALBUM: „To Hold“ donosi i zanimljiv duet

- in Glazba, Mozaik
Foto. Filip Gržinčić

Grupa Jonathan objavila je album To Hold i time zaokružila diptih započet izdanjem To Love

Album To Hold donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi Something To Cry About i aktualni I Never Meant To Be There.

Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom G.I.S.-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda.

Novi album sadrži i prvi duet Jonathana i to s Lovely Quinces s kojom su udružili snage u pjesmi I Don’t Mind.

Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku u Monkeys, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi Way To Go.

Omot To Hold naslikao je Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić.

Album je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

Jonathan – To Hold (Teaser)

Tomorrow…stay tuned…Video by Filip Gržinčić

Posted by Jonathan on 18. veljače 2018

Objavom albuma To Hold zaokružena je cjelina započeta izdanjem To Love koji je objavljen u veljači 2017. i ušao u vrh većine godišnjih top lista.

Prvi dio 2018. Jonathan će provesti promovirajući To Hold koji će se koncertno moći čuti u cijeloj regiji, ali i predstavljajući projekt kakav ovdašnja scena još nije vidjela.

Jonathan će album koncertno promovirati u riječkom Pogonu kulture 21. travnja, a potom u zagrebačkoj Tvornici kulture 12. svibnja.

Prije njih nastupit će sjajna kantautorica Lovely Quinces, a ujedno će s bendom izvesti pjesmu I Don’t Mind koja je dio novog albuma i označava prvi duet za Jonathan. Zagrebački nastup u subotu, 12. svibnja pred vjernu publiku donosi punokrvni koncert, a Jonathan se vraća u Tvornicu kulture koju su već nekoliko puta napunili.

Ulaznice za oba koncerta kreću u prodaju u ponedjeljak 26. veljače po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn. Ulaznice za riječki koncert se mogu kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Komentari