(VIDEO) SAŽETAK VARAŽDIN-RIJEKA 1:2 Bišćan: Bio sam miran, vidio sam zajedništvo i želju kod igrača

(VIDEO) SAŽETAK VARAŽDIN-RIJEKA 1:2 Bišćan: Bio sam miran, vidio sam zajedništvo i želju kod igrača

- in HNK Rijeka, Sport

Nogometaši Rijeke pobijedili su Varaždin 2:1 u utakmici osmine finala Kupa Hrvatske

Pogotke za Rijeku postigli su Jakov Puljić (4′) i Antonio Čolak (90’+4), dok je mrežu u redovima Varaždina zatresao Leon Benko (27′).

U videu pogledajte sažetak utakmice

Bišćan: Bio sam miran

Trebalo je dočekati posljednju minutu sudačke nadoknade u Varaždinu i pogodak Antonija Čolaka za veliko slavlje nogometaša Rijeke. Igor Bišćan na klupi Rijeke stigao je do druge pobjede.

– Zadovoljan sam, znali smo prije utakmice da nas čeka težak protivnik na neugodnom terenu. Drago mi je da su bile ispunjene tribine, vratile su se neke uspomene iz vremena kada je Varteks bio prvoligaš. Zabili smo na vrijeme pogodak i imali još jednu priliku da usmjerimo utakmicu, rekao je Igor Bišćan nakon pobjede u Varaždinu.

– Nismo uspjeli previše napraviti u nastavku, ali imali smo kontrolu i bio sam miran do kraja. Jako smo sretni nakon svega. Vidjelo se zajedništvo i htijenje, rekao je Bišćan.

Rijeka je u posljednja tri ogleda upisala dvije pobjede i remi, ali dojam je da je potraga za igrom još u tijeku.

– Rekli smo da će trebati neko vrijeme da se posložimo, ali i da vidimo koji igrači koliko mogu dati ovoj momčadi. Vjerujem da sam nakon ove utakmice dobio još ponekog igrača za rotaciju. Ostali smo u pozitivnom nizu rezultata, idemo dalje na toj pozitivnoj atmosferi, zaključio je Igor Bišćan.

Komentari

Facebook Comments