(VIDEO) Sjajna Riječanka Mia Negovetić izdala novu pjesmu!

(VIDEO) Sjajna Riječanka Mia Negovetić izdala novu pjesmu!

- in Glazba

Mlada Riječanka nastavlja raditi sa svjetskim poznatim imenima na vlastitim pjesmama te je upravo objavila svoj drugi singl.

Mia Negovetić u veljači ove godine izdala je prvu pjesmu naziva ‘Trouble’ koja je naišla na mnoge pozitivne komentare, a sada se može pohvaliti i svojim drugim singlom, također na engleskom jeziku, ‘Runnin’ Away’.

Talentirana je petnaestogodišnjakinja i ovog puta surađivala s poznatim glazbenim imenima te je njezina nova pjesma nastala u suradnji sa švedskim autorima, Ninosom Hannom i Adamom Kullingom, koji su bili među nominiranima za MTV Music Awards, a surađivali su i na albumima poznatih glazbenika, između ostalih i popularne Anastacije.

Sama Mia je suautor pjesme te ovim singlom želi svijetu poručiti da jako voli to što radi, da je iznimno zadovoljna zbog svih dosadašnjih iskustava koje je prošla te s nestrpljenjem očekuje buduće izazove koji su pred njom.

Kao spot uz pjesmu napravljen je video s tekstom koji budi uspomene na neke najvažnije događaje koji su obilježili Mijin dosadašnji put.

Prisjetimo se, glazbeni put simpatične Riječanke započeo je kada je pobijedila u prvoj sezoni RTL-ovog showa ‘Zvjezdice’, te je ove godine sudjelovala u trećoj sezoni showa kao članica žirija, nakon čega su se njezini uspjesi počeli nizati.

Komentari