(VIDEO) U NEDJELJU 150. JADRANSKI DERBI Kek: Bodovi u ovoj utakmici uvijek znače nešto više

(VIDEO) U NEDJELJU 150. JADRANSKI DERBI Kek: Bodovi u ovoj utakmici uvijek znače nešto više

- in HNK Rijeka, Sport
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

S norveških, kišovitih 17, na riječkih 30 stupnjeva i pravac medijske obaveze uoči nedjeljnog ogleda Rijeke i Hajduka (21 sat)

Tako je izgledao petak za Matjaža Keka i riječku ekspediciju koja je na put iz Sarpsborga krenula u petak u ranim jutarnjim satima.

– Jadranski derbi, puna mobilizacija s obje strane, bez obzira na stanje u ekipama. Iza nas je teška utakmica i teško putovanje, ali na mobilizaciju pozivamo samo ime – Hajduk. Napravit ćemo sve da se regeneriramo u skladu s našim željama, a to su bodovi, rekao je Matjaž Kek u najavi ogleda protiv Hajduka.

Bit će to jubilarni 150. Jadranski derbi kojega momčadi dočekuju u različitom raspoloženju. Rijeka je prvenstvo otvorila pobjedama protiv Gorice i Intera, dok je Hajduk upisao poraz kod Osijeka i remi na domaćem travnjaku protiv Lokomotive.

U četvrtak u europskim ogledima obje momčadi su remizirale, Rijeka na domaćem terenu protiv Sarpsborga (1:1), a Hajduk na domaćem travnjaku protiv FCSB-a, nasljednika Steaue (0:0).

– Prioritet je samo Hajduk. Bodovi u Jadranskom derbiju uvijek znače nešto više, uvijek donose jedno posebno samopouzdanje, ustvrdio je Kek.

Komentari