(VIDEO) U SUBOTU BOKSAČKI SPEKTAKL: Hrgović: ‘Ljudi, gledajte, navijajte – loše mu se piše!’

(VIDEO) U SUBOTU BOKSAČKI SPEKTAKL: Hrgović: ‘Ljudi, gledajte, navijajte – loše mu se piše!’

- in Sport

U subotu od 20.15 uz izravan prijenos iz Muenchena RTL donosi bokački okršaj Filipa Hrgovića i Meksikanca Filiberta Tovara

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Odbrojavamo do petog profesionalnog meča bombardera iz Sesveta Filipa Hrgovića. U Muenhenu ga u subotu čeka opasni neporaženi Meksikanac Filiberto Tovar koji je svojih pet posljednjih mečeva rješio unutar tri runde.

Filip Hrgović došao je u Njemačku samo po jedno, a to je peta pobjeda u njegovoj karijeri.

Bit će to pravi izlet i Meksikancu Filibertu Tovaru kojemu je ovo prvi profesionalni susret izvan njegove zemlje. Iako je profesionalac od 2015., o njegovu PR-u ne može se reći isto. Podataka na internetu gotovo da nema, pa tako ni o visini ni težini ovoga boksača.

“Ne znamo dosta o tom protivniku, ima malo mečeva. Što sam uspio vidjeti, da je hrabar, da ide naprijed i da je dosta visok”, kaže trener Filipa Hrgovića Yousef Hasan.

I da ima 23 godine. U svojih devet trijumfa i isto toliko pobjeda – pet ih je ostvario nokautom. Tri godine stariji Hrgović upisao je pobjede u sva četiri dosadašnja nastupa, i to tri nokautom.*

“Predviđam da mu ne dajem više od četiri do pet rundi jer Filip je od njega bolji u svim segmentima borbe i tehnički i agresivniji je”, jasno će bivši boksač Stjepan Božić.

I dok je Hrgović u tri od četiri borbe svoje protivnike prijevremeno slao na odmor

Neporaženi Meksikanac posljednjih pet mečeva riješio je unutar tri runde. Hrgovića to pretjerano ne dira.

“Dosta agresivan boksač što inače krasi sve meksičke boksače, ali mislim da mu to kod Filipa neće proć zato što Filip je i u tom segmentu borbe bolji od njega. Također je agresivan, a tehnički je puno puno iznad njega”, kaže Božić.

Sve ulaznice za boksački spektakl u dvorani Postpalast u Münchenu su rasprodane, a meč možete pratiti iz svojih fotelja od 20 sati na RTL-u.

Antonio Vuksanović/Ivona Hemen

Foto: Alexander Gorodny

Komentari

Facebook Comments