(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Hrvati zatrpani snijegom u skijaškom resortu u Tirolu!

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Hrvati zatrpani snijegom u skijaškom resortu u Tirolu!

- in Vijesti

Hitne službe su zatvorile dosad jedinu pristupnu cestu mjestu, a jutros su proglasile 5. od 6 stupnjeva opasnosti od lavine te ju očekuju svaki trenutak

Najmanje 10.000 Austrijanaca i turista ostalo je odsječeno u skijaškom resortu i gradu Ischglu u pokrajini Tirol, pišu austrijski mediji.

And… Action ❄️❄️❄️😂🙈

Posted by DJ Lars van B on 22. siječnja 2018

“U nedjelju je bio kolaps u Tirolu. Ceste su bile zatvorene, auti su bili zatrpani snijegom. Dok hodam, snijeg mi je preko koljena. Danas je normalnije te se polako čiste ceste”, rekao je za 24sata čitatelj koji se nalazi u Pfundsu u Austriji.

Hitne službe su zatvorile dosad jedinu pristupnu cestu mjestu, a jutros su proglasile 5. od 6 stupnjeva opasnosti od lavine te ju očekuju svaki trenutak. Ovakva razina opasnosti, prema pisanju austrijskih medija, zabilježena je 1999. godine. Nitko zasad ne može pristupiti skijaškim centrima See, Kappl i Ischgl. Situacija je loša i na švicarskoj strani Alpa gdje su zatvorene sve pristupne ceste do mjesta Samnaun.

Lawinensprengung Ischgl

Lawinensprengungen werden vor allem in Tirol und Vorarlberg, in den nächsten Tagen öfter zu hören sein. Aufgenommen wurde das Video gestern in Ischgl -> Hotel Verwall Ischgl

Posted by Aktuelle Wetterwarnungen für Österreich on 22. siječnja 2018

“U noći na ponedjeljak očekujemo 50 centimetara svježeg snijega”, rekao je medijima Thomas Kleinheinz iz Ischgla.

Zbog novih oborina očekuju da će opasnost od lavina i dalje rasti. Smirivanje vremena očekuju tek u utorak.
Vijesti.hr

Komentari