(VIDEO) Vrući poljupci u BB kući, Duda bijesno odbila izazov: ‘Ne bih se ljubila s Maxom jer mi je fizički odvratan!’

(VIDEO) Vrući poljupci u BB kući, Duda bijesno odbila izazov: ‘Ne bih se ljubila s Maxom jer mi je fizički odvratan!’

- in Mozaik

Od trenutka kada je čula što treba napraviti, nije prestala negodovati… Jako joj je smetao novi zadatak i to nimalo ne skriva.

„Neću se ljubiti preko kamerama, niti dirati niti išta drugo raditi!“, ljutito će Duda stanarima, koji su je nagovarali da pokuša oboriti rekord u najdužem francuskom poljupcu naravno sa BB suprugom Marijanom.

U sklopu tjednog zadatka, obaranje Guinnessovih rekorda, stanari su dobili novi, vrući zadatak.

Moraju, naime, pokušati oboriti rekord u najdužem francuskom poljupcu koji iznosi 58 sati. Zadatak je stanarima pročitao Antonio, a čim su čuli o čemu se radi krenule su burne reakcije. (OVDJE)

„Nećeš mi ti zapovijedati! Da se razumijemo sad i zauvijek! Rekla sam Big Brotheru i svima da nema sisa, guzica, ljubljena ni seksa za mene u kući“, ljutito će Vinkovčanka. Zbog toga svega je bijesna, što je rekla i Bigiju u ispovjedaonici.

„Ne mogu vjerovati. Jednostavno ne mogu vjerovati. Rekla sam da se neću ljubiti i sada sam crna ovca u timu. Druga stvar, da sam vani slobodna, sigurno se ne bi ljubila s Maxom jer mi je fizički odvratan.“, odrješito će Duda.

.

Jesu li stanarima bilo sumnjivo što se Duda nije htjela ljubiti sa svojim BB suprugom ili se uspjela izvući, provjerite na RTL-u!

Komentari