Vikend zabave na Liburniji: Dođite na 7. Dane Ičića

Vikend zabave na Liburniji: Dođite na 7. Dane Ičića

- in Mozaik

7. Dani Ičića koji su se trebali održati prošlog vikenda zbog loših su vremenskih prilika odgođeni, stoga će se ova manifestacija odviti ovoga petka i subote, 11. i 12. rujna.

– Prema najavama prognostičara očekuje nas prekrasan sunčani vikend, tako da vesele zabave i sportskih nadmetanja neće nedostajati – istaknuo je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.

Program počinje u petak, 11. rujna, u 16 sati otvorenjem izložbe starih fotografija Ičića i tradicijskih plovila u novootvorenoj Galeriji Blu, dok će u isto vrijeme krenuti festival elektronske glazbe “Goodbye summer III – Discopatia edition”. Na trećem izdanju festivala nastupit će jaka imena regionalne elektronske scene: Amor, Danny Glavan, Ko Mar, Mo’ Funk & Asta Nova LIVE!!! U 17 sati u ičićanskoj lučici starta 7. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za kadete.

Turnir u speed badmintonu te turnir u nogometu na pijesku škole nogometa “Primi passi” koji počinju u 10 sati na ičićanskoj plaži otvaraju subotnji sportski program, dok pola sata kasnije, u restoranu Galeb, počinje turnir u briškuli za djecu do 14 g..

Lučica Ičići s početkom u 11 sati ugostit će Sajam ekoloških i poljoprivrednih proizvoda. Poslijepodnevni program, točno u 15 sati u prostoru restorana Galeb, otvara turnir u briškuli i trešeti, dok u 17 sati počinje Ičićanski munjeni petoboj odnosno igre bez granica na ičićanski način. Veliko gran finale ‘7. Dana Ičića’ starta u 21 sat nastupom legendarnog sastava Jinx uz podršku Lucky banda.

– Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe, sporta i zabave da nam se pridruže ovog vikenda u Ičićima na posljednjoj velikoj ovogodišnjoj ljetnoj fešti, uz napomenu da je ulaz na sva događanja besplatan – dodao je Starčić.

Komentari

Facebook Comments